Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt nektek is, hogy visszatér...

Volt nektek is, hogy visszatért gombás vagy más jellegű fertőzés? Már 3szor volt és nagyon zavar és persze féltem a picurt. Pedig nagyon figyelek mindenre.

Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Terhesség alatti hüvelyi fertőzésre gondolsz?
2014. márc. 26. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt többször is sajnos gombás fertőzésem, sógornőmnek meg gyakorlatilag szinte végig.

Nekem végül az segített, hogy már többedik kúpos kezelés alkalmával a testem megelégelte a vegyszereket és elkezdtem picit vérezni, felmaródott a nyálkahártya. Akkor azt mondta a dokim, hogy akkor most tartsunk egy kis szünetet és vegyek Lactofeel hüvelygélt, ami regenerálja kicsit, és a hüvely ph-t helyreállítja. És azt mondta, hogy ha innentől érzek egy kis furcsaságot, hogy valami nem stimmel odalenn, használjak el egyet belőle. Így is csináltam, és utána sosem tért vissza a probléma, mert amint éreztem, hogy valami készülődik el tudtam csípni vele. Szülés után is ezt a módszert alkalmazom egyébként pedig néha voltak korábban problémáim, de azóta elkerülnek!

Szerintem ez egy csodaszer :)

2014. márc. 26. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt nem, csak szülés után.

Amúgy ha nálad ez folyton visszatérő probléma, akkor lehet, bár én csak tippelem, mivel nem írtad, hogy így lenne-e, szerintem nálad az orvos csak tünetek alapján írt fel valamit, de nem csinált hüvelykenet tenyésztést. Mert ha csinált volna, akkor látta volna, hogy konkrétan milyen kórokozó van nálad jelen és az milyen számban, így célzott és megfelelő kezelést írt volna fel, ami után nem jön vissza csak úgy a fertőzés. Illetve gondolom hüvelyflóra helyreállítást sem javasolt, mert gyakran a hüvelyflóra felborulása az, ami visszatérő hüvelyi fertőzést okoz.

Szóval ha ez nálad tényleg ilyen visszatérő, akkor csináltass hüvelykenet tenyésztést az orvossal és az alapján kezeljenek, illetve kezelés után használj olyan hüvelyflóra helyreállító készítményt, amit kismamaként is tudsz használni. És akkor nem igen szabadna, hogy visszatérő probléma legyen ez.

2014. márc. 26. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
A terhesség alatt nekem is nagyon sokszor előjött a gomba (vagy valami olyasmi), szinte minden kontrollról borax-glicerines kúp recepttel küldött haza a doki, már nagyon-nagyon utáltam a végén. A párommal folyton ezzel viccelődtünk, hogy az orvosomnak biztos kúp volt a jele az oviban, mert akkor is írt fel, ha (látszólag) nem volt semmi bajom. Sőt, a 6 hetes kontrollról is recepttel engedett haza, az valami olyan volt, ami helyrerakta a hüvelyflórát szülés után. (Sajnos már nem emlékszem mi volt az, de azóta -10 hónapja- semmi bajom.) Ne aggódj, ha kint lesz a baba biztos el fog múlni. És nem lesz semmi baja, ne félj. :)
2014. márc. 26. 11:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az orvosom is azt mondta,hogy sok kismamának visszajön. Nehéz lelkileg ezt elfogadni, és úgy, hogy tényleg megteszek mindent, hogy ne így legyen. A picurt féltem nagyon.
2014. márc. 26. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Gombás vagy bakteriális van neked? Használj Vitagyn C hüvelykrémet, én most ezt próbálom ki.
2014. márc. 26. 12:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Gombás. Eddig pimafucin kúpot kaptam rá.
2014. márc. 26. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Ajjaj,de még hogy!

A 20.héttől állandóan volt kenetvétel is a vizsgálatok alkalmával.Először sok baci volt,amiből semmit,de tényleg semmit nem éreztem.Erre kaptam gyógyszert.Utána gomba volt,az már kellemetlen volt.Erre kúpot+kenőcsöt írtak fel.

Most meg a kontrollon kiderült,hogy megint van valami baci,holnap megyek a receptért.Havonta járok magándokihoz.

Kivagyok,mert minden fehérneműt fertőtlenítek,vasalok.Cukrot,kenyeret alig eszek(ritkán) sütik tilólistán.A férjemmel se vagyunk együtt,nehogy őt is megfertőzzem.Naponta 2x tusolok.Ördögi kör.

Egyszerűen már ég a po..ám a dokinő előtt,de nem tudok mit tenni.Az a baj,hogy ráadásul tanyán lakok(nem purti,fullos ház,új,jó helyen,város közelében,imádunk itt lakni) és nem tudom,valahogy olyan rosszul veszi ki magát.Mintha nem fürdenék vagy nem is tudom:-(

2014. márc. 26. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!