Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes kismama vagyok és...

26 hetes kismama vagyok és szedem az elevitet de a dokim azt mondta hogy csak két naponta szedjem mert óriásbébim lessz tölle. Lehet hogy ettöl is híztam 12 kg? a babám pedig az uh szerint normális méretü és idáig szedtem minden nap.

Figyelt kérdés
2008. júl. 23. 23:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt értékelem az orvosokban, hogy mindegyik mást mond...

Én minden nap szedem, 5 hetes koromtól, most vagyok 25 hetes. Híztam én is bőven, de én alkatilag ilyen vagyok. Ilyen volt az édesanyám is, magas vékony, terhességei idején hízott majd' 20 kilót, aztán szülés után visszafogyott. Meg persze van étvágyam is:)

Az én bébim is teljesen átlagos méretű.

Sok barátnőm van, akik végig szedték az Elevitet, mégis normál súlyú babát szültek.

Hogy mennyit hízol, az szerintem (és a dokim szerint is) leginkább tőled függ.

Este, vacorára kerüld a szénhidrátot!

Boldog babavárást!

2008. júl. 24. 06:20
 2/12 anonim ***** válasza:

én végig szedtem és 3.500 grammos kisfiút szültem. igaz a 38. héten....

minden jót.

2008. júl. 24. 06:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is szedtem a 22. hétig, mikor abbahagytam, mert túl gyorsan híztam. Azóta 33. hétben vagyok egy szemet se vettem be, a babám így is tökéletes és én azóta szinte teljesen leálltam a hízással. Azt hiszem ha végig szedném, 15-20kg is feljött volna, így viszont most még csak 7-8kgnál tartok.
2008. júl. 24. 07:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is csak 12. hetes korig szedtem!
2008. júl. 24. 07:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a gravidát szedtem a 22. hétig. Akkor a dokim átállított valami új 5000 Ft-os csodabogyóra a Femibionra. Mondván hogy a gravida nagy magzatokat produkál. Na, amióta a másikat szedem, azóta kétszer olyan gyorsan hízok.
2008. júl. 24. 07:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia, Én több dokival, genetikussal beszéltem és megoszlanak a vélemények. Van aki azt mondja óriásbébim lesz, van aki szerint meg ez baromság. Tök jó. Én úgy döntöttem végig szedem, napi 1-et, ártani nem árthat. 20 hetes vagyok és eddig 3 kilót híztam, pedig eszem rendesen. És ha óriásbébi lesz akkor mi van? Legyen erős egészséges, a többi nem számít!
2008. júl. 24. 07:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első perctől kezdve szedtem és 3150 grammos kislányt szültem!
2008. júl. 24. 08:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi köze sincs hozzá. Én 22 hetes vagyok és végig szedek magzatvédőt, sőt, baba előtt három hónappal elkezdtem. A baba eddig még teljesen normális méretű és a környezetemben rengeteg olyan példa van, hogy magzatvédővel átlag babák születtek és anélkül nagyok.

A hízásról annyit, hogy ha a magzatvédő miatt híznánk, akkor nekem már a baba előtt magamra kellett volna kapnom pár kilót, hiszen akkor is szedtem, de nem híztam, a terhesség alatt bőven, már 9kg-nál járok, de ez annyira aránytalanul jött fel (időben leosztva, a testemen nem aránytalan, mert csak a mellem és a pocakom nőtt szinte, amúgy meg a régi nadrágokat hordom), hogy sem a táplálkozásomra, sem a magzatvédőre, még csak a mozgásra sem tudom fogni, ez inkább csak alkati kérdés lehet. Merthogy az első 12 hétben híztam 4 kilót (rengeteget változtattam a táplálkozási szokásaimon a baba miatt, addig naponta egyszer ettem, akkor is szinte semmit, illetve dohányoztam), majd hat hétig itthon feküdtem betegség miatt, unalmamban ettem egész nap, mégis csak egy kilót híztam, amióta visszamentem dolgozni fele annyit sem, napi 10 órát talpon vagyok és szaladgálok, ennek ellenére négy kilót felkaptam négy hét alatt! Ez van, amúgy semmi bajom, cukrom rendben.

Azt gondolom, hogy a baba súlyát is pont ennyire nem a magzatvédő határozza meg.

2008. júl. 24. 08:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Javátás: ...amióta visszamentem dolgozni fele annyit sem eszem...
2008. júl. 24. 08:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Én a Hipp Natalt iszom, 27 hetes vok és 55kg. Eddig csak 7kg jött föl. És nincs óriásbébim, sőt...2héttel kisebb UH-n mint amennyinek kellene lennie. Sztem nem attól hízunk, végülis terhesség alatt ez a dolgunk :)
2008. júl. 24. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!