Sokszor nyílall a hasam alja.2100 a méhnyak érték. Harmadik baba. Elöbb jön majd?
Szia kismami :)
Én egész terhességem alatt sokat görcsöltem illetve keményedtem. Amit tanácsolni tudok az az, hogy szedj magnéziumot, ha eddig még nem szedtél (bár nekem is többször emelte a Mg adagomat a doki, de nem sok sikerrel. A nyilalgatások mind az, hogy felkészül a szervezeted a szülésre. Nekem igaz a méhszáj értékek a 37. héten változott 2110-re és szintén sokat csuklik a babóm (van olyan nap, hogy 3x- 4x is) de ezek semmit nem befolyásolnak. Sem ez sem a méhszáj érték nem mérvadó, mert így is túl lehet hordani. Nálam hasonló helyzetben még eddig jelét sem mutatja, hogy ki akarna már bújni :(
39+1 hkm :)
Nekem is 3. baba. Az én értékem 3100 volt a 31. héten. A dokim azt mondta, hogy ez többedik terhességnél teljesen normális. Magneziumot én is szedek és amikor tehetem pihenek.
Úgyhogy ne idegeskedj ezen az a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!