Kismamák! 28 hetesen a méhnyak érték 2000 lett! A doki azt mondta, hogy ez még nem baj, de azért feküdjek, ha tehetem. Emellett nyomó, feszülő érzés az alhasban, valamint néha a haskeményedés is megvan. Ez azt jelenti, hogy kezd kinyílni a méhszájam?
2000 azt jelenti, hogy a méhszáj még teljesen zárt, de a méhnyak már rövidül.
Nekem 2100 volt a 26. héttől. Nem kellett miatta pihenni, vagy ilyesmi, mert még ez sem kóros érték, különösen többedik terhességnél gyakori. (nekem 3. volt) Simán kihúztam így a 39. hétig, pedig a két kicsimet is emelgettem, ha kellett. Az utolsó két hétben már a belső méhszáj is nyitva volt, 2222 volt az érték.
Szia!
Én is első babás vagyok, és mindig ettől rettegek, hogy nehogy nyíljak. nagyon sűrűn van feszítő érzésem méhszáj környékén. Nekem fekvést írt elő a dokim, annak ellenére, hogy nyílni még nem nyíltam, mert azt mondta ha egyszer kinyílik visszacsukni már nem lehet. így egy hónapja fekszem itthon, keveset vagyok fent, és ha érzem a feszülést lefekszem, ami egyébként a frontokkor van főként.
nem tudom milyen magnéziumot szedsz, nekem 3x2 magnerotot írt fel a doki. pár hete még magne B6ot szedtem, de abban sokkal kevesebb a magnézium. meg nekem 3x1 diaphylint is felírtak :(
ha teheted pihengess, amennyit tudsz :)
Jó babvárást!Remélem zárva maradunk még sokáig :)
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!