Terhes vagyok. Ha hazajön a párom, tiszta ideges vagyok rá, egyszerűen idegesít, mintha utálnám, Miért?
20 hetes vagyok és ahelyett, hogy csökkenne ez a "hisztis" korszak, inkább még intenzívebben él bennem. A párommal próbáltam megbeszélni a dolgokat, de őt is sok minden nyomasztja. Van, amikor szűkségem lenne rá, de ő elfordul tőlem és csak bántani tud. Ilyenkor pláne rosszul érzem magam. Azt gondolom, egy semmi vagyok, senki sem szeret, stb. És igazából nem tudom, hogy mi a baj.
Már ott tartok, hogy a Hova nevezetű nyugtatót szerzem be, mert tönkre teszem a körülöttem élők életét és ők semmiről sem tehetnek. Sem a lányom, sem a párom. És a lányomnak még a testvér gondolatával is meg kell küzdenie, hogy osztoznia kell a törőésben, mert ezt ő így éli meg és akkor jövök én és ok nélkül bántom.
Sajnálom azokat, akik így élik át a terhességet. Ritka vacak dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!