Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok. Ha hazajön a...

Terhes vagyok. Ha hazajön a párom, tiszta ideges vagyok rá, egyszerűen idegesít, mintha utálnám, Miért?

Figyelt kérdés
Ha hazajön és belép az ajtón annyira ideges vagyok rá,hogy neki tudnék menni,elég sokat veszekszek vele.Kezd tőlem eltávolódni,és néha azon is gondolkodok,hogy jó ötlet-e a gyerek?Pedig ő nagyon akarta, de én most elbízonytalanodttam.Sokat sírok, pedig örülnöm kellene, és nem tudom miért tudnám megfojtani mégis..
2008. júl. 23. 19:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

20 hetes vagyok és ahelyett, hogy csökkenne ez a "hisztis" korszak, inkább még intenzívebben él bennem. A párommal próbáltam megbeszélni a dolgokat, de őt is sok minden nyomasztja. Van, amikor szűkségem lenne rá, de ő elfordul tőlem és csak bántani tud. Ilyenkor pláne rosszul érzem magam. Azt gondolom, egy semmi vagyok, senki sem szeret, stb. És igazából nem tudom, hogy mi a baj.

Már ott tartok, hogy a Hova nevezetű nyugtatót szerzem be, mert tönkre teszem a körülöttem élők életét és ők semmiről sem tehetnek. Sem a lányom, sem a párom. És a lányomnak még a testvér gondolatával is meg kell küzdenie, hogy osztoznia kell a törőésben, mert ezt ő így éli meg és akkor jövök én és ok nélkül bántom.

Sajnálom azokat, akik így élik át a terhességet. Ritka vacak dolog.

2008. júl. 25. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!