Terhes vagyok. Ha hazajön a párom, tiszta ideges vagyok rá, egyszerűen idegesít, mintha utálnám, Miért?
Szia!!Mennyi idős terhes vagy?A tünetek ismerősek...Nekem is volt ilyen az elején,tombolnak a hormonok.
Nyugi,el fognak múlni.:)Én ilyenkor ettem egy kis jégkrémet,vagy csokit.
Kitartás!!!
32 hetes kismama
Szia
Ugyan ez volt nalam is,alandoan kotekedtem,es ugy gondoltam,h nem is akarok En a parommal lenni.
Aztan itt olvasgattam,h eleg sok kismama tapasztalja es eli at ugyan ezeket,es h tenyleg elmulik idovel.Nalam igy is lett,kb. 20-25 hetes korom ota mar jol erzem magam,elmultak az idegrohamok,persze neha zaert vannak am,de mar nem jellemzo.
Azt viszont tenyleg magadban kellene tisztazni,h mit is szeretnetek a babaval,de szeritnem csak megijedtel a felelosegtol,de tuto,h jo anyuka leszel.
Nagyon drukkolok neked,h Te is atveszeld ezt az idoszakot,es utana hidd el nagyon fogod elvezni a kismamasagot.
Boldog babavarast kivanok
35 hetes kismama
Szerintem ez normális reakció. 32 hetesen ugyanígy vagyok vele, ha hazajön és megkérdezi, hogy érzem magam, a falra mászom tőle.
Hogy érezné magát munka nélkül, mikor szinte semmi teendő nincs?!
Majd mikor meglesz a bébi, minden a helyére áll, ne félj.
Boldog babavárást!
Szia!
Én azt olvastam, hogy a 12 héttől csökken a kismamák ingerlékenysége, mert akkor már a baba átveszi a hormontermelést! Szóval addig bírd ki, már csak két hét!
Miért nem dolgozol? Olyan munkád van, amit kismamaként nem tudsz ellátni?
Biztos befolyásolja az érzéseidet az is, hogy haragszol a párodra, amiért az ő élete változatlan marad, és talán úgy érzed, hogy neked kell áldozatot hozni! De hidd el, ennél jobb dolog nincs is a világon!!! Gondolj a közös babátokra! Majd amikor a 12 hetes ultrahangon látod a babát, biztos sok minden megváltozik ám benned! :)
14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!