Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok. Ha hazajön a...

Terhes vagyok. Ha hazajön a párom, tiszta ideges vagyok rá, egyszerűen idegesít, mintha utálnám, Miért?

Figyelt kérdés
Ha hazajön és belép az ajtón annyira ideges vagyok rá,hogy neki tudnék menni,elég sokat veszekszek vele.Kezd tőlem eltávolódni,és néha azon is gondolkodok,hogy jó ötlet-e a gyerek?Pedig ő nagyon akarta, de én most elbízonytalanodttam.Sokat sírok, pedig örülnöm kellene, és nem tudom miért tudnám megfojtani mégis..
2008. júl. 23. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány hetes terhes vagy? Miért érzed ezeket? Megbántott valamivel??
2008. júl. 23. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!Mennyi idős terhes vagy?A tünetek ismerősek...Nekem is volt ilyen az elején,tombolnak a hormonok.

Nyugi,el fognak múlni.:)Én ilyenkor ettem egy kis jégkrémet,vagy csokit.

Kitartás!!!

32 hetes kismama

2008. júl. 23. 19:27
 3/11 A kérdező kommentje:
10 hetes vagyok.
2008. júl. 23. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyui és próbáld meg kicsit visszafogni magad! A hormonok... Én még nem tudtam, de 2-3 hetes lehettem és elhagytam a párom, elköltöztem, teljesen váratlanul. Jó vége lett, mert mielőtt megtudtam, hogy babánk lesz, vissza édesgetett. Azóta is együtt vagyunk. 28 hetes vagyok. De nagyon is tudom, miről van szó. Gondolj arra, hogy hamarosan elmúlik.. Próbálj rá szeretettel nézni, nagyítsd fel magadban azokat a dolgokat, amiért szereted és vele vagy! Kitartást!
2008. júl. 23. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A második hozzászoló vagyok.Szerintem normális.Üljetek le és beszéljetek erről,biztos segiteni fog!:)
2008. júl. 23. 19:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Volt egy munkám, egy életstílusom, és most hirtelen megváltozott minden.Ő elmegy dolgozni, én meg itthon a házimunka stb..nagyon nehezen szokom és sokat vagyok egyedül is,hiányzik a mozgás is.Én is szerettem volna babát, csak egy kicsit később, a párom, meg már rég.Lehet, hogy mérges vagyok rá, vagy magamra, vagy a babára?pedig szeretnék, csak félek is.
2008. júl. 23. 19:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb magaddal beszéld meg, mit is szeretnél. A baba csodálatos dolog mindkét ember számára, ha szeretik egymást. El ne mard magadtól a párodat egy életre. Tudom, a hormonok tombolnak, de gondolj bele mit érezhet a párod, ha így viselkedsz. Beszéljétek meg, és gondolj szeretettel a babádra. Nagyon boldog babavárást kívánok neked. 16 hetes kismami
2008. júl. 23. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ugyan ez volt nalam is,alandoan kotekedtem,es ugy gondoltam,h nem is akarok En a parommal lenni.

Aztan itt olvasgattam,h eleg sok kismama tapasztalja es eli at ugyan ezeket,es h tenyleg elmulik idovel.Nalam igy is lett,kb. 20-25 hetes korom ota mar jol erzem magam,elmultak az idegrohamok,persze neha zaert vannak am,de mar nem jellemzo.

Azt viszont tenyleg magadban kellene tisztazni,h mit is szeretnetek a babaval,de szeritnem csak megijedtel a felelosegtol,de tuto,h jo anyuka leszel.

Nagyon drukkolok neked,h Te is atveszeld ezt az idoszakot,es utana hidd el nagyon fogod elvezni a kismamasagot.

Boldog babavarast kivanok

35 hetes kismama

2008. júl. 23. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez normális reakció. 32 hetesen ugyanígy vagyok vele, ha hazajön és megkérdezi, hogy érzem magam, a falra mászom tőle.

Hogy érezné magát munka nélkül, mikor szinte semmi teendő nincs?!

Majd mikor meglesz a bébi, minden a helyére áll, ne félj.

Boldog babavárást!

2008. júl. 23. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én azt olvastam, hogy a 12 héttől csökken a kismamák ingerlékenysége, mert akkor már a baba átveszi a hormontermelést! Szóval addig bírd ki, már csak két hét!

Miért nem dolgozol? Olyan munkád van, amit kismamaként nem tudsz ellátni?

Biztos befolyásolja az érzéseidet az is, hogy haragszol a párodra, amiért az ő élete változatlan marad, és talán úgy érzed, hogy neked kell áldozatot hozni! De hidd el, ennél jobb dolog nincs is a világon!!! Gondolj a közös babátokra! Majd amikor a 12 hetes ultrahangon látod a babát, biztos sok minden megváltozik ám benned! :)

14 hetes kismama

2008. júl. 23. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!