Siva23 kérdése:
Baj van? Vagy másnál is elöfordult?
Figyelt kérdés
7hetes vagyok és kedden megcsinálta az orvosom a rákszürést,és ezután csütörtöltöl minden nap egy picit barnázok,ez normális,vagy esetleg baj van?2014. márc. 22. 13:56
1/9 anonim válasza:
Elvileg ilyen "megturkálások" után előfordulhat,de én felhívnàm a dokimat,mert lehet progeszteron pòtlásra lesz szükséged,illetve millió más baj is lehet.
2/9 anonim válasza:
Rákszürés után nem véreztem de aznap este véres váladék volt a bugyimon.
Pár napig normális a doki szerint, de ha utánna is van ,menj orvoshoz.
Nyugi ,szerintem minden rendben lesz!
3/9 anonim válasza:
Nekem mondta is a dokim annó, hogy lesz vérzés, vagy barnázás utána pár napig, mert ilyenkor fel van puhulva a méhszáj, és sokkal vérzékenyebb (vagy valami ilyesmi volt a lényeg, nem akarok nagy butaságot mondani).
Szóval nekem is volt több napig, a doki előre szólt, hogy ez normális, ne ijedjek meg.
Bár én akkor már kb. 20 hetes voltam, nem tudom ez számít-e.
4/9 anonim válasza:
Ha kedden volt a vizsgâlat es csûtôrtõkôn kezdtèl barnâzni akkor iràny a korhâz.
5/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este felhivtam a korházat és odtt az ügyeletes doktornő azt mondta hogy a rákszürés miatt lehet ugyh nyugodjak meg,meg igazábol nem folyamatos kb.napi 1xer körömvégnyi,de hétfön megyek dokimhoz.remélem nem lesz baj :/
2014. márc. 22. 14:26
6/9 anonim válasza:
Ne idegeskedj ,szerintem nem lesz baj.
Majd irj, hogy mi volt a dokinál .
7/9 A kérdező kommentje:
Hétfön megyek,utána megirom mi volt.Remélem nem lesz semmi baj!!
2014. márc. 22. 14:48
8/9 anonim válasza:
Szia !
Hogy vagy? Mi volt a dokinal?
9/9 A kérdező kommentje:
Kszönöm már jol vagyok,se tegnap se ma már nem volt barnázás.Dokim azt mondta szépen növögetünki mindem rendbe van!:) méhszáj is zárva!:) ugyh.megnyugodtam rendbe van picurim
2014. márc. 24. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!