Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én egy 16 éves lány vagyok...

Én egy 16 éves lány vagyok aki tegnap lefeküdt a barátjával és kiszakadt az óvszer csak azt nem tudjuk hogy a hüvelyembe ment-i ondó?

Figyelt kérdés
Mert késik a menstruàcióm de a többiek azt mondják hogy ez ezért van mert ebben a hónapban vesztettem el a szüzeségemet és ha került is volna ondó a hüvelyembe akkor sem tudnák terhes lenni mert még nincs felkészülve a méhem. Ez igaz?
2014. márc. 22. 11:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Bocs, az valamiért elkerülte a figyelmemet, hogy tegnap voltatok együtt. Akkor nem azért késik, ami miatt aggódsz, viszont még maradhatsz terhes, ha nem veszed be a 72 órás tabit, amiről a többiek is beszéltek. Budapesti vagy? Nekem megvan a sürgősségi száma, ahol az esemény utánit gyorsan el lehet intézni. Ha kell, írj privit és elküldöm!
2014. márc. 22. 12:33
 22/31 A kérdező kommentje:
Szlovákiában lakok..csak hétfőn tudnánk max megszerezni..vagy nem tudom csak 72 órám van hogy bevegyem??
2014. márc. 22. 12:34
 23/31 anonim ***** válasza:
39%
Nem véletlenül hívják így.A kórházban adnak.És ha épp normálisak,kicsit fel is világosítanak,ami azt hiszem nem ártana.Szex után folyt ki belőled valami?Azzal azért nem árt tisztába lenned,hogy ez a tabi csak pár ezer forint,viszont az abortusz nem éppen.Ráadásul fent áll a veszély,hogy az életben többet nem lesz gyereked.Ja és kedvességre ne nagyon számíts a kórházban ilyen esetekben.Hozzáteszem jogosan.Még fogalmad sincs róla mennyi nő szenved meg egy gyerekért.
2014. márc. 22. 12:59
 24/31 anonim ***** válasza:

Én is Szlovàkiàban lakom és a többieknek üzenem hogy nàlunk nincs biologia óra, vagy szexuàlis felvilàgositàs!

Te pedig vegyél 72 oràs tabit patikàban recept nélkul adjàk 20 euro körül van.Alap esetben csak 18 év felettinek adjàk ki de egyszer a baràtnömnek is adtak ö is csak 17 éves volt!

Hova valósi vagy pontosan?

2014. márc. 22. 13:01
 25/31 A kérdező kommentje:
Írtam privát üzit..
2014. márc. 22. 13:16
 26/31 anonim ***** válasza:
66%
miért kell ilyen fiatal kislányoknak szexelni???ez nekem annyira nagyon magas :(((
2014. márc. 22. 15:06
 27/31 anonim ***** válasza:
76%

Édes Istenem! :)

Szlovákiában nincs biológia óra és felvilágosítás?! És magas hormontartalmú gyógyszert boldog-boldogtalan vehet recept nélkül ha elmúlt 18 és van 20 eurója?!

Hát ez elég gáz...főleg ha ilyen hiányosak az ismeretek...

Ez egyébként nem mentesít az alól, hogy ha szexelni kezdek utánaolvasok, hogy mi, hogy, merre, csak látott már terhes nőt, tudja, hogy nem a gólya hozza. Internet azért Szlovákiában is van...

(ha nem vagyok olyan viszonyban a szüleimmel, hogy azok világosítsanak fel, főleg ha van komoly kapcsolata az illetőnek.)

2014. márc. 22. 15:18
 28/31 anonim ***** válasza:

Ha nincs ismereted a szexről miért csinálod? Az még ok hogy kiszakadt az óvszer, mert létezhet ilyen, legalább megpróbáltatok védekezni, de hogy ilyen hülyeséget, hogy amikor elveszted a szüzességet még nem tudnál terhes lenni....... el ne hidd. Amikor már menstruálsz már van peteérés és bizony terhesség is lehet belőle.

Nőgyógyászaton esemény utáni tabletta lehet a megoldás.

Fogalmad sincs még arról hogy készül a gyerek, de már csinálod..... szuper.

2014. márc. 22. 20:42
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

bahh, tegnap feküdtetek le és késik???

TE vagy nagyon hülye vagy, vagy szórakozol.

2014. márc. 22. 21:18
 30/31 anonim ***** válasza:
44%
Utokso, szimplan csak nem hallott arrol, hogy egy rendszeres 28 napos ciklusnal keves eselye van hogy a legvegen terhes legyen. Az esely szinte nulla. Sajnos a kerdezo iq ja is :)
2014. márc. 22. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!