Én egy 16 éves lány vagyok aki tegnap lefeküdt a barátjával és kiszakadt az óvszer csak azt nem tudjuk hogy a hüvelyembe ment-i ondó?
Én is Szlovàkiàban lakom és a többieknek üzenem hogy nàlunk nincs biologia óra, vagy szexuàlis felvilàgositàs!
Te pedig vegyél 72 oràs tabit patikàban recept nélkul adjàk 20 euro körül van.Alap esetben csak 18 év felettinek adjàk ki de egyszer a baràtnömnek is adtak ö is csak 17 éves volt!
Hova valósi vagy pontosan?
Édes Istenem! :)
Szlovákiában nincs biológia óra és felvilágosítás?! És magas hormontartalmú gyógyszert boldog-boldogtalan vehet recept nélkül ha elmúlt 18 és van 20 eurója?!
Hát ez elég gáz...főleg ha ilyen hiányosak az ismeretek...
Ez egyébként nem mentesít az alól, hogy ha szexelni kezdek utánaolvasok, hogy mi, hogy, merre, csak látott már terhes nőt, tudja, hogy nem a gólya hozza. Internet azért Szlovákiában is van...
(ha nem vagyok olyan viszonyban a szüleimmel, hogy azok világosítsanak fel, főleg ha van komoly kapcsolata az illetőnek.)
Ha nincs ismereted a szexről miért csinálod? Az még ok hogy kiszakadt az óvszer, mert létezhet ilyen, legalább megpróbáltatok védekezni, de hogy ilyen hülyeséget, hogy amikor elveszted a szüzességet még nem tudnál terhes lenni....... el ne hidd. Amikor már menstruálsz már van peteérés és bizony terhesség is lehet belőle.
Nőgyógyászaton esemény utáni tabletta lehet a megoldás.
Fogalmad sincs még arról hogy készül a gyerek, de már csinálod..... szuper.
bahh, tegnap feküdtetek le és késik???
TE vagy nagyon hülye vagy, vagy szórakozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!