Én egy 16 éves lány vagyok aki tegnap lefeküdt a barátjával és kiszakadt az óvszer csak azt nem tudjuk hogy a hüvelyembe ment-i ondó?
Figyelt kérdés
Mert késik a menstruàcióm de a többiek azt mondják hogy ez ezért van mert ebben a hónapban vesztettem el a szüzeségemet és ha került is volna ondó a hüvelyembe akkor sem tudnák terhes lenni mert még nincs felkészülve a méhem. Ez igaz?2014. márc. 22. 11:05
11/31 anonim válasza:
Ne azon törd a fejed, hogy terhes lehetsz-e, hanem menj el orvoshoz és MÉG MA írass fel 72 órás tablettát és SZEDD is be.
Ez az egyetlen BIZTOS módszer arra, hogy ne legyen gyereked.
12/31 anonim válasza:
Nem, az ondó nagyon intelligens, ha kiszakad a koton akkor szépen visszamászik a péniszbe.
13/31 anonim válasza:
Nekem elég kamu-gyanus, a kérdés, minden esetre elég zavaros. Mert mi az, hogy tegnap szakadt ki a gumi, és hogy késik a menstruációja? Tehát tegnap szexeltél, ma meg kellett volna jönnie? Akkor nyilván ez nem a tegnapi szextől van. De ha ezt sem tudod, talán tényleg nem kéne még szexelni. Teszt ilyenkor semmit nem mutathat ki, de mindenképp esemény utánit vennék be ebben az esetben!
14/31 anonim válasza:
Istenem add, hogy az ilyen emberek ne szaporodjanak!
15/31 anonim válasza:
Jjjjjjééézusmáriám. Szerintem az előbbi válaszolók mindent elmondtak, de ez naggggyon durva. Gyerek, te se voltál ott, amikor az észt osztották... Persze dugni meg már van eszed. Congrats.
16/31 anonim válasza:
Téged nem világositottak fel?
Elég szomorú.
17/31 anonim válasza:
menj el még ma 72 órás tablettáért, ha nem akarsz gyereket!!!
18/31 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem... Az van hogy kilyukadt.. De a barátom azt mondta hogy kint élvezet el és nem bennem..és kint szakatt el már vissza nem tette belém..csak olyan volt az egész pinukam és kívül a hüvelyem de utána néztem és a hüvelyem bent nem volt olyan... Csak nedves volt..
2014. márc. 22. 12:15
19/31 anonim válasza:
Sajna ha terhes lettél, mire kiderül (tehát mire a teszt kimutatná), már csak abortusszal lehetne megszakítani.
Ha tegnap történt az eset, ahogyan a többiek is írták, mindenképpen el kell menned esemény utáni tablettáért, ez az egyetlen jó megoldás, mert az jó esetben megakadályozza, hogy teherbe ess. De minnél hamarabb el kell menned, mert az sem 100%-os, de minnél előbb mész, annál valószínűbb, hogy használni fog!!!
Akkor is simán terhes lehetsz, ha ez volt az első alkalom!
20/31 A kérdező kommentje:
Ha nem bennem élvezet el hanem kint es akkor lyukadt ki a gumi.es mar nem tette vissza be...de kivul olyan vagyok akkor terhes lehetek?
2014. márc. 22. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!