Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek has viszketés...

Mit tegyek has viszketés ellen? Másnak is ilyen /-volt/ a hasa?

Figyelt kérdés
38+1 hkm vagyok. Első babámmal. Lassan 1hete viszket a hasam baba testápolóval kenem naponta többször de nem múlik :-( Kellemetlen. És hasam kemény keményedik de hasam alja puha néha lötyögve érzem. El vagyok emiatt keseredve. Hétfőn megyünk dokibàcsihoz sajna addig csak itt tudok tanácsot kérni. Amit nagyon köszönök!!!

2014. márc. 21. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen nekem is volt, nem is egyszer :) Babaolajjal kenegesd, nekem az vált be :)

3 gyerekes anyuka

2014. márc. 21. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, egy babám van. Olíva olaja, babaolaj, Baba kakaóvajas testápoló, Mandula olaj, Avokádó olaj (ezer év mire beszívódik) ezek váltak be nekem.
2014. márc. 21. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a mellem viszketett nagyon, aztán valahol olvastam, hogy szódabikarbónás vízzel kell megtörölni. Nekem bevált. Pár napig törölgettem és elmúlt a viszketés.
2014. márc. 21. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:

fú, de még hogy viszketett a bőröm!!!!

amúgy is érzékeny, irritációra és hámlásra hajlamos, vízhiányos és száraz a bőröm, de terhesség alatt voltak hetek, mikor majd megőrültem.

én vettem egy nagy pumpás testápolót (ilyet: [link] ) az ágy mellé tettem, és ha kellett, még éjszaka is bekentem magam vele vastagon (szinte tocsogtam) így el lehetett viselni.

lehet, hogy gyógyszertárit kellene kevertetned magadnak.

ezt a haskeményedést nem értem. a vége felé nekem mindenhol kemény volt, én csak azt éreztem, hogy már alig fér el odabent a kisfiam :)

nekem nem is szállt le a hasam, vagy csak nem látszódott (?) na mind1, sokféle várandósság van, ne aggódj :)

a bőrödet meg kenegesd, ártani nem árt :)

2014. márc. 21. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!