A 16 hetes afp vizsgálatra fizetni kell? Pécs
Szia,
én Egerben szültem, itt nem kellett, és sztem mivel ez kötelező, kizárt hogy fizetni kelljen érte, persze ha a kórházban csinálják, nem pedig magánba. Olyan sok a hülye védőnő...
Szerintem mindegy hogy Pécs vagy más város. Magyarországon ez egy kötelező vizsgálat (sajnos, mert max. 50% a biztonsága, van olyan orvos, aki nem is kéri...), ezért ingyen kell megcsinálnia az SZTK-nak.
Magán orvos magán laborjában is meg lehet csináltatni (nekem is felajánlotta az orvosom, mert hogy úgy gyorsabb, és nem kallódik el az eredmény, de én magam mentem végül az SZTK-ba az leletért...), akkor persze fizetni kell.
nem mondta Ő hogy menjek magánba, van magándokim de ő sem mondta a kórházban fogják megcsinálni, tehát akkor ingyenes lehet, hogy valamit félre mondott vagy én értettem félre
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!