Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 16 hetes afp vizsgálatra...

A 16 hetes afp vizsgálatra fizetni kell? Pécs

Figyelt kérdés
a védőnő mondta hogy azért fizetnem kell majd, ez így igaz? és mennyit kell fizetni? másfél éve még nem kellett...
2009. dec. 16. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia,

én Egerben szültem, itt nem kellett, és sztem mivel ez kötelező, kizárt hogy fizetni kelljen érte, persze ha a kórházban csinálják, nem pedig magánba. Olyan sok a hülye védőnő...

2009. dec. 16. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy hogy Pécs vagy más város. Magyarországon ez egy kötelező vizsgálat (sajnos, mert max. 50% a biztonsága, van olyan orvos, aki nem is kéri...), ezért ingyen kell megcsinálnia az SZTK-nak.

Magán orvos magán laborjában is meg lehet csináltatni (nekem is felajánlotta az orvosom, mert hogy úgy gyorsabb, és nem kallódik el az eredmény, de én magam mentem végül az SZTK-ba az leletért...), akkor persze fizetni kell.

2009. dec. 16. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy ingyenes.
 4/9 anonim ***** válasza:
Ingyenes!
 5/9 anonim ***** válasza:
Ingyenes.
2009. dec. 16. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez ingyenes. Nekem a genetikai vizsgálatért kellett fizetnem(Pécsen),és akkor egyben megcsinálták az afp-t is. De csak ezért nem kell fizetni
2009. dec. 16. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
A védőnőd meg lehet, hogy százalékot kap, ha reklámoz valami magán labort... :o(
2009. dec. 16. 13:07
 8/9 A kérdező kommentje:

nem mondta Ő hogy menjek magánba, van magándokim de ő sem mondta a kórházban fogják megcsinálni, tehát akkor ingyenes lehet, hogy valamit félre mondott vagy én értettem félre

köszi a válaszokat

2009. dec. 16. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Van genetikai vérvizsgálat 12 és/vagy 16 hetesen, az fizetős, és 95%-ban megbízható. De az AFP kötelező, ingyenes - és megbízhatatlan.
2009. dec. 16. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!