Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhes múltam, de...

10 hetes terhes múltam, de szeretnénk kis cicát. Szerintetek lehet vagy inkabb nem?

Figyelt kérdés

Most találtunk a párommal pár hetes kis cicakat és szeretnénk egyet, de nagy dilemmában vagyunk, mert terhes vagyok es persze nem akarjuk, hogy a magzatnak/babának bármi baja is legyen.

Kis korom óta van cicank, de már 3 éve külön élünk/lakunk a párommal a szüleimtől. Valahol azt olvastam, hogy lehet, de nem szabad az almot cserélni máshol meg azt írjak, hogy nem szabad cicat tartani terhesség alatt. Kinek van/volt cicaja terhesség alatt ? Kinek mi a vélemény/tanácsa?

2014. márc. 21. 15:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

az én személyes véleményem, hogy nem vinnék főleg lakásba cicát... sőt semmilyen állatot, de nem csak terhesség ideje alatt,hanem csecsemő mellé sem... majd ha nagyobb lesz a gyerek, akkor természetesen igen, (de csak a kertbe) mert gyerekként én is imádtam, hogy volt kiskutyám, macskám, de amíg pocakban van - ha átestem már a fertőzésen, ha nem - és amíg kisbaba, még ha azt is mondják, hogy nem árthat, nem kockáztatnék... akárhogy is az állat az állat, az ösztöneinek nem tud parancsolni, és ki tudja mibe nyal bele, vagy mijét nyalogatja (aztán meg nyalja a gyereket)...

És tényleg imádom az állatokat...

Boldog babavárást... :)

2014. márc. 22. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!