Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16hetes terhes vok! Kicsit...

16hetes terhes vok! Kicsit mint ha meglennék fázva,36,5 a lázam! Ez csak hőemelkedés? Vagy még az sem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
36,5 az normális hőmérséklet. Igyál sok teát, egyél sok vitamint(akár zöldség-gyümölcs formájában) és vigyázz nagyon magatokra!
2009. dec. 16. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
36,5 teljesen normális. 37 felett van csak hőemelkedés.
2009. dec. 16. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:

36,5még akár alacsony is lehet terhesen. :-) Én hőgörbéztem, így estem teherbe, és 36,5 a ciklusom első felében volt. Amióta terhes vagyok, 37 körüli a hőm egyfolytában a progeszteron miatt, és a szülésig ez már így is lesz. :-)

37 fölött számít hőemelkedésnek, 37,5 fölött enyhe láznak. Ha a lázad 38 fölé kúszik és/vagy egy napig tovább tart, akkor lázcsillapítás szükséges, akár gyógyszeresen is. Paracetamol tartalmú lázcsillapító szedhető (Rubohpen), de keresd fel az orvosodat is ez esetben, vagy legalább hívd fel.

Magas láz 38,5 fölött) esetében azonnal fordulj orvoshoz.

2009. dec. 16. 10:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!Csak hát kicsit megilyettem!
2009. dec. 16. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!