Miért tragédia, hogy ekkora a petezsák?
Hétfőn 6,6 mm volt a petezsák (múlt pénteken nem is látszott), ma (csütörtök) meg 9 mm. Azt hittem múlt héten, hogy 7 hetes terhes vagyok, de a doktornő (aki először missed ab-ra gondolt) azt tippeli, kisebb, kb. 5 hetes.
A hcg-m 1015-ről 1890-re nőtt.
De folyton a vetéléssel paráztat. Meg hogy nagyobbra számított ma mint 9 mm.
Értem én, hogy benne van a pakliban a vetélés, de annyiféle lehet a terhesség (ő maga mondta, hogy volt, akinél 8 hetesen látott először embriót). Most nem látszik még embrió, erre olyan tragikusan beszél velem, hogy komolyan, attól stresszelek már. Azon gondolkodom, hogy orvost váltok. Az 1-3 naponkénti b*sztatás helyett miért nem hagy kicsit (1-2 hétig), hátha akkor majd látunk valamit? Jó ez, hogy pár naponta turkál bennem? Néha azt gondolom, én sem jönnék elő a gyerek helyében...
38/N
Nekem 6 hetesen 18x16 mm-es petezsákot láttak,benne szabályos szikhólyagot és már volt szívműködés is.
A HCG szinted szerintem is nagyon alacsony,ha hétfőn 1015 volt az érték akkor ma már bőven 2000 felett kellene lennie,ezzel nem elkesesíteni akarlak,csak tapasztaltból(4 terhesség ebből 2 vetélés) mondom.
Na, hova tűnt a válaszom???
2580 lett a hcg, de a drnő nem tűnt aggódónak emiatt (inkább én), őt az idegesíti, hogy még nem látja az embriót. Csütörtökön újra nekifutunk.
Meg írt fel otrogestant (nem sokat, 2*1-et), de még pecsételgetek. (Én azt nem értem, miért nem emeli...)
Egyébként legvégső esetben lehet az embrió akár 3-4 hetes is, és akkor talán nem tragikus. ha nem látja - éppen ő említett valakit, akinél csak a 8. héten bukkant elő.
2580 után egy héttel 3190 lett. Azóta egy doki kapartatni akart, de nem mentem.
Sajnos a hét elején vérezni kezdtem, ez erősödött, most fájdalomcsillapító van bennem, holnap reggel orvoshoz megyek, remélem, bírom addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!