Másnak sem látszódott tökéletesen a babája 4D-s UH-on?
Vagy csak én vagyok így?
Figyelt kérdés
A 16 hetesen még gyönyörűen látszódott,mert bőven volt körülötte víz,de most már fejfekvésű és a gerincem felé néz.Ráadásul a placenta a mellső falon tapad.Úgy bújik a kis aranyos,hogy nem marad elég víz az arca előtt.
Szerettem volna egy-két jó képet róla karácsonyra.Na mindegy,lényeg,hogy egészséges.
2009. dec. 16. 08:45
1/9 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hanyadik hétben voltál a másodikon. Mi a 24. héten voltunk, mindene nagyon jól látszódott, de mindig az arca elé rakta a kezét ezért az arcából csak részleteket tudott elcsípni a doki. De nekünk ez is elég volt, láttuk, hogy mindene megvan, belső szerveket, agyat...is nézett.
2009. dec. 16. 08:47
2/9 A kérdező kommentje:
Voltam 16,24 és most 29 hetesen.Még a 24 hetesen is elcsíptünk egy-két jó képet oldalról,de most sehogy sem akart sikerülni.
Azt már én is láttam rég,hogy mindene megvan!
2009. dec. 16. 08:49
3/9 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, mert a dokim minden vizsgálat alkalmával csinál 4D UH-t, 15 hetesen nagy élmény volt, mert minden látszódott belőle, azóta viszont egyre nehezebben. Most 31 hetesen sikerült a pofijáról valamelyest jó képet készíteni.
2009. dec. 16. 10:20
4/9 anonim válasza:
Mi először a 25. héten mentünk, akkor teljesen a lepénybe fordulva volt, szinte semmi nem látszódott, próbálkozott az orvos, de mondta, h nem tud mit tenni:( vissza kellett mennünk a 27. hétben, de sajnos ekkor sem a legszebb képek lettek. Valamivel jobb, mint az előző, de sajnos a teljes arcocska itt sem látszik:( Persze, nem baj, a lényeg, hogy egészséges legyen, és már csak kb. 2,5 hónap, s úgyis megcsodálhatjuk:)
Boldog babavárást, és kellemes ünnepeket mindenkinek:)
2009. dec. 16. 10:37
5/9 anonim válasza:
Én sem ájultam el a képektől. 26 hetesen voltunk. Szinte az összes egy szögből van, egyszer emelte fel a kis kezét, de semmi mást nem láttunk. Az arcát is elég nehezen hozta be a doki. Pedig profinak mondott orvos.
32 hetes
2009. dec. 16. 12:21
6/9 anonim válasza:
Nálunk is anno pont az arca nem látszott. :-D De nem csalódtam, most már egy éves elmúlt és a legmerészebb álmaimat is felülmúlja a pofikája. Szóval szerintem megéri várni. :-)
2009. dec. 18. 09:04
7/9 anonim válasza:
Nekünk is minden vizsgalat alkalmaval csinal a doki, nememlekszem pontosan, de valamikor a tizenvalahanyadik hetben levön volt utoljara egeszalakos. A keze vagy a köldökzsinor pedig nalunk is mindig belelog az arcocskaba, de ez ellen egy profi sem tud sokat tenni. 2 het mulva kb meglatom "elöben", kivancsi vagyok hasonlit e majd.
2009. dec. 18. 11:31
8/9 anonim válasza:
Tökéletesen? Egyáltalán nem látszódótt, még azt sem tudta megmondani fiú e vagy lány, mert be volt fordulva aplacentába csak a gerince látszódótt. 24 hetesen voltunk. De aztán nagy élmény volt mert kifordult amikor löködte az orvos egyetlen egy pillanatra és fordult is vissza. Jó képeink nem lettek, de ez felejthetetlen élmény volt ott a monitoron.
2009. dec. 18. 13:31
9/9 anonim válasza:
Ma megyek délután, 28 hetes vígyok és már nagyon kíváncsi.
A hasfal vastag, elöl tapadó lepénnyel, és eddig mindig farfekvéses volt, ezért nem tudták a nemét megmondani. Remélem ma meglátom az arcocskáját is, és a nemét is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!