Maja vagy Mira? Nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 13:28
11/18 anonim válasza:
Apuék macskája Mónika, akkor az macskanév szerinted? Hogy lehet ekkora ostobaságot írni?
13/18 anonim válasza:
A kutyanevezés már elhangzott egy hasonló kérdésnél... úgy látszik ez a kedves valaszló perverziója... nem kell vele foglalkozni :)
Mira jobban tetszik, de a Maja is szép. Bármelyiket válsztod szép és különleges neve lesz :)
14/18 anonim válasza:
Nem perverzió, ezek egyértelműen kutyanevek, semmiképp sem felnőtt embereknek valók.
Maja néni? Mira néni? Elég furán hangzanak.
15/18 anonim válasza:
A te elméleted szerint egyik név sem való akkor felnőtt embernek. Mert biztos vagyok benne hogy minden név vagy így vagy úgy de volt legalább egy kutya neve.
16/18 anonim válasza:
A mi szomszédunkban lakott egy Maja néni. Kedves, szerény, idős hölgy volt. Egyáltalán nem tartottam túl kislányosnak a nevét. És ismerek egy Maja nevű kislányt is, és kislánynak is jól illik ez a név. Szóval szerintem kellően univerzális, kicsinek és idősebbnek is megfelel.
Amúgy meg volt egy Nóri nevű kutyánk. Akkor azt sem lehetne ezentúl embernek adni, mert valaki kutyáját így hívták?
17/18 anonim válasza:
A Maja egyébként a Mária becézése is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!