Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Art a babanak a sok kohoges?

Art a babanak a sok kohoges?

Figyelt kérdés
5 honapos terhes vagyok,lassan 1 hete kohogok,meg vagyok fazva. Arthat a magzatnak a sok kohoges? Nagyon idegesito. :(
2014. márc. 20. 05:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Hem hinném:) de neked árpádthat, vegyél Stodal szirupot, én is most terhesen ezt vettem, homeopátiás de segitett csillapitani a köhögést plusz oldja a váladékot is, Jobbulást!
2014. márc. 20. 05:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Telorol irok árpádhat= árthat:)
2014. márc. 20. 05:56
 3/9 anonim ***** válasza:
A doki szerint kinyilhat tole a mehszaj. Pihenjbsokat es jobbulast!
2014. márc. 20. 07:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Mi annak a jele ha kinyillik a mehszaj?
2014. márc. 20. 07:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Görcsölsz. Esetleg barnázol, vérzel. ...mármint a méhszáj nyílás
2014. márc. 20. 07:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem novembertől, egészen 2 hónapig arcüreg gyulladásom volt. 3x-ri antibiotikumos kezelés után múlt csak el, és nagyon köhögtem. El is kezdtem vérezni, ami miatt kórházba kerültem. A fertőzés egyébként a babának is árt. Nekem a köhögéscsillapítók sem segítettek. Mindenképpen menj orvoshoz és ha kell, szedj antibiotikumot, mert többet árthatsz a betegséggel, mint a gyógyszerrel.
2014. márc. 20. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
3 hétig voltam megfázva terhesen a stodal szirup nagyon jó köhögésre és a hársfa tea sok mézzel nekem ezek segítettek. A babának semmi baja nem lesz nyugi pedig én is annyira köhögtem hogy már izomlázam volt. Gyógyszert nme akartam szedni de az előbbiek alkalmazása után hamar meggyógyúltam. Jobbulást nektek!
2014. márc. 20. 13:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, en is vettem stodal szirupot,remelem segiteni fog!
2014. márc. 20. 13:31
 9/9 A kérdező kommentje:
A Stodal szirupot eves elott vagy utan kell bevenni?
2014. márc. 21. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!