Art a babanak a sok kohoges?
Figyelt kérdés
5 honapos terhes vagyok,lassan 1 hete kohogok,meg vagyok fazva. Arthat a magzatnak a sok kohoges? Nagyon idegesito. :(2014. márc. 20. 05:35
1/9 anonim válasza:
Hem hinném:) de neked árpádthat, vegyél Stodal szirupot, én is most terhesen ezt vettem, homeopátiás de segitett csillapitani a köhögést plusz oldja a váladékot is, Jobbulást!
2/9 anonim válasza:
Telorol irok árpádhat= árthat:)
3/9 anonim válasza:
A doki szerint kinyilhat tole a mehszaj. Pihenjbsokat es jobbulast!
4/9 A kérdező kommentje:
Mi annak a jele ha kinyillik a mehszaj?
2014. márc. 20. 07:28
5/9 anonim válasza:
Görcsölsz. Esetleg barnázol, vérzel. ...mármint a méhszáj nyílás
6/9 anonim válasza:
Nekem novembertől, egészen 2 hónapig arcüreg gyulladásom volt. 3x-ri antibiotikumos kezelés után múlt csak el, és nagyon köhögtem. El is kezdtem vérezni, ami miatt kórházba kerültem. A fertőzés egyébként a babának is árt. Nekem a köhögéscsillapítók sem segítettek. Mindenképpen menj orvoshoz és ha kell, szedj antibiotikumot, mert többet árthatsz a betegséggel, mint a gyógyszerrel.
7/9 anonim válasza:
3 hétig voltam megfázva terhesen a stodal szirup nagyon jó köhögésre és a hársfa tea sok mézzel nekem ezek segítettek. A babának semmi baja nem lesz nyugi pedig én is annyira köhögtem hogy már izomlázam volt. Gyógyszert nme akartam szedni de az előbbiek alkalmazása után hamar meggyógyúltam. Jobbulást nektek!
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, en is vettem stodal szirupot,remelem segiteni fog!
2014. márc. 20. 13:31
9/9 A kérdező kommentje:
A Stodal szirupot eves elott vagy utan kell bevenni?
2014. márc. 21. 03:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!