Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eros kohogés árt a babának? 9...

Eros kohogés árt a babának? 9 hetes vagyok 2 hete erosen kohogok, már elfogyott egy egész uveg stodal.

Figyelt kérdés
Szedtem antibiotikumot torok gyulladásra, és azota kohogok, csunya váladék jon fel már 4 napja. Meddig fog ez még jonni? A doki csak stodalt ajánlott, mellette sos vizzel gozologtetek, szedek C-vitamint, Ca pezsgotabit, terhes vitamin, de egyszeruen nem mulik. Már fáj a hasam a kohogéstol.
2013. nov. 3. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Bronhaalis-heel azonnal meg szünteti a köhögést. 60 db van benne, olyan 1400 ft körül van. A nyelved alá kell tenni, és ott hagyni elolvadni. Rögtön nyugtatja a nyálka hártyát. Én is ezt szedtem terhesség alatt. Előtte, utána enni inni nem szabad, és ha lehet kerüld a mentolosat, amíg ezt szeded!!! Nagyon jó homeopátiás szer!
2013. nov. 3. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
az antibiotikumot úgy vetted be hogy nem tudtad még hogy terhes vagy?én semmit sem szedhettem a homeopátiás bogyókon kívül,még stodalt sem,meg a naturlandos tinktúrát sem,már könyörögtem a gyógyszertárakbang.de terhesség alatt nem ajánlták.
2013. nov. 3. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
a stodal nem jó! Énis megittam 1 teljes üveggel! Nem használt semmit. Nasivin orrspray-t használtam sok tea, c-vitamin! Ennyit lehet tenni!
2013. nov. 3. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
sinupret jo szokott lenni.
2015. jan. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!