Kismamik, Ti gyümölcsöt esztek naponta?
Én szinte csak a gyümölcsöket tudom megenni, mást egyszerűen nem vesz be a gyomrom, úgyhogy én is kilószámra fogyasztok mindent, ami elérhető. Általában banánt, mandarint és almát szoktam venni, otthonról pedig kaptam barackbefőttet, ezeket keverem. Ma nagyon éhesen értem haza, úgyhogy ebédre ettem banánt, mandarint és almát is.
Alig várom, hogy legyen már a kertben eper meg ribizli, azokat már nagyon kívánom. Meg persze a friss őszibarackot.:)
Én imádom a gyümölcsöt, de egyelőre a banánon kívül más nem megy le. A 8. hétben vagyok, és két hete háztartási kekszen, vízen és banánon élek. Olykor lemegy pár korty joghurt. minden rosszullét csökkentő praktikát kipróbáltam, de nem segít semmi( gyömbéres keksz, citromos víz, hideg kóla stb.) Pedig a gyümölcsöket is és a zölsdégeket is szeretem, de a savas gyümi (alma, narancs) már egy-két falattól a WC-ig üldöz.
Terhesvitamint nem szedek, csak folsavat és c vitamint, a doktornőm nem javasolta a művitamint. Szerinte egyek változatosan, csakhát most elég hadilábon állok mindennel, amit eddig szerettem.
Bocs az offért, de Esetleg tudtok tanácsot adni, hogy hányingeres időszakban milyen zöldségek, gyümölcsök maradnának meg bennem? és valóban meg kell enni ennyi gyümölcsöt egy nap alatt? kilószámra ennyi mindent? ez is érdekel.
ja, és aki uborkát, paradicsomot, epret eszik most, az honnan szerzi be? Mert apukám zöldségtermesztő, és szerinte ezekben a külföldről behozott árukban egyáltalán nincs is vitamin. Zölden szedik le a paradicsomot és a kaminoos szállítás közben érlelik be mesterségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!