32 hetesen iszom a hipp natalt, vas, kalcium, c vitamin pezsgőtabikat meg eszem naponta vmilyen zöldséget, gyümölcsöt, ez így jó? Vagy tudnék többet is tenni a babám egészségéért?
A hipp natal eleve elég lenne, de c-vitamint nyugodtan szedhetsz..a dokidat kérdezd meg hogy kell-e sok vas a vérképeidből tudja, mert a vasat túl lehet adagolni, és lehet a hipp mellé nem kell szedni..
Ezt nevezik hypervitaminózisnak-az sem jó.
A kalciummal szintén ez a helyzet, mert a méhlepény falára kirakódhat a felesleg..így ha túl érett a méhlepény nem is javasolt a sok kalcium.
Ennél többet nem tehetsz, mert a baba úgyis begyűjti ami ebből kell neki, a maradék pedig a te szervezetednek marad.
Én a 26.hétig szedtem az Elevitet, na attól nőttem én is.:) Utána kezdtem el a Hipp Natalt azóta egy grammot nem híztam.
Akkor lehet a pezsgőtabikból kicsit visszaveszek elvégre nincs semmi problémánk, legalábbis a vérképek alapján.
Köszi mindenkinek a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!