2100-as méhszájérték? Minden esetben 1 ujjnyira nyitva van a kismama, amikor ezt írják be a leletbe?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 13:26
11/14 A kérdező kommentje:
kímélés mit takar pontosan? ne nézzetek hülyének, csak kérdezem mi fér bele :) mert akárhogy is szeretnék pihenni, 2 éves nagylány mellett nem mindig megoldható, főleg hogy reggeltől estig ketten vagyunk, és a fát is nekem kell elintézni a fűtéshez, ezen kivül ezer meg egy a házimunka, tudjátok..
2014. márc. 20. 07:06
12/14 anonim válasza:
A kímélés az, hogy ne cipelj rendszeresen nehezet, ne terheld magad folyamatosan, ha csinálsz is valamit, utána mindig pihenj meg egy kicsit. Nem jelent egyet azzal, hogy egyfolytában feküdni kell és még meg sem lehet főzni, de azért bizonyos dolgokkal vigyázni kell és többet pihenni.
13/14 anonim válasza:
Második gyerekkel gyakoribb a 2100-as érték.
Én ezzel az értékkel dolgoztam a 36. hétig, elláttam a 4 éves fiam körüli teendőket, megcsináltam a házimunkát. Ekkor még egy kis veteményesünk is volt, a végén ugyan nehezebb volt ott dolgozgatni, de ha fáradni kezdtem, abbahagytam, megvárt a munka :-)
Egyedüli nehéz dolog a fiam fürdőkádba való be/kiemelése volt. Nagyon magas falú a kádunk, nehezen oldotta volna meg egyedül.
14/14 A kérdező kommentje:
köszi nektek! Nekem sokkal kissebb a hasam mint az elsővel így könnyebben mozgok szerencsére! Én is megcsinálok mindent ami az én dolgom :) igazából attól is tartok picit, hogy nem fog megindulni a szülés amíg itthon vagyok, lányommal kiírt nap után fektettek be és burkot repesztettek, de a második babával nagyon szeretném ha akár csak 1 nappal is, de előtte megindulna magától.
2014. márc. 21. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!