Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szemölcs ellen valami jó...

Szemölcs ellen valami jó tippetek?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok és a lábfejemen van egy kifelé dudorodó, ill.a talpamon amolyan "befelé forduló" szemölcsök vannak. A talpamon levőt már fagyasztották, lézerezték, de pocaklakóval nem merek menni.Valójában nem zavar, kezdem megszokni, de hátha ismertek valami csodaszert!
2008. júl. 23. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát nem hiszem létezik jobb megoldás a kivágásnál, nekem kb 8 alkalommal fagyasztották a talpamon,6 darab nagyobb van.

De sajnos nem ér semmit, azóta is ott vannak, kenem szalicil savas krémmel de már hónapok óta nem akar elmúlni.

Majd szülés után kivágjuk ugy egyeztünk a bőrgyógyásszal.

32 hetes kismami

2008. júl. 23. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajna nekem a bimbómon jöttek ki hormonálisan kis szemölcsök amit majd csak szoptatás után szednek le.Sőőőt érelpattanásaim is vannak amit szintén szopi után tesznek csak rendbe.Ilyenkor lehet, hogy nem nagyon foglalkoznak vele, de azért kérdezz meg egy bőrgyógyászt.
2008. júl. 23. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a Vérrehulló fecskefű ecsetelő vált be, mellé még homeopátiás szert(Causticum 9 ch-t, meg Thuja occidentalis 15 ch-t) szedtünk. Nagyon nagy szemölcsöket mulasztott el a kisfiam kézfejéről és az ujjairól. Kismamák is használhatják biztonságosan, remélem neked is beválik.

Üdv 39 hetes kismama

2008. júl. 23. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én a Wartnert használtam, pont a múlthéten és le is estek a szemölcsök! 34 hetes kismama
2008. júl. 23. 18:18
 5/6 anonim válasza:

Elmentem a gyógyszertárba, és eszembe jutott h megkérdezem, van e rá "gyógyszertári szer", tudjátok, amit helyben kikevernek, és baromi olcsó szokott lenni. És volt. Szalicilsavas krém. 3 napig kentem a szemölcsöt a talpamon, de úgy h bekentem, és leragasztottam tapasszal. ezt napi 2szer 3 napon át, és hoppá!egyszercsak a szemölcs helyett egy kis luk van a lábamon.

A kenőcs. kb. 370 Ftba került.

Sok szerencsét hozzá!!

2010. dec. 3. 17:59
 6/6 anonim válasza:
Én is a Wartner-t javaslom, otthon is le tudod fagyasztani vele!
2011. jan. 8. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!