Szemölcs ellen valami jó tippetek?
Hát nem hiszem létezik jobb megoldás a kivágásnál, nekem kb 8 alkalommal fagyasztották a talpamon,6 darab nagyobb van.
De sajnos nem ér semmit, azóta is ott vannak, kenem szalicil savas krémmel de már hónapok óta nem akar elmúlni.
Majd szülés után kivágjuk ugy egyeztünk a bőrgyógyásszal.
32 hetes kismami
Nekünk a Vérrehulló fecskefű ecsetelő vált be, mellé még homeopátiás szert(Causticum 9 ch-t, meg Thuja occidentalis 15 ch-t) szedtünk. Nagyon nagy szemölcsöket mulasztott el a kisfiam kézfejéről és az ujjairól. Kismamák is használhatják biztonságosan, remélem neked is beválik.
Üdv 39 hetes kismama
Elmentem a gyógyszertárba, és eszembe jutott h megkérdezem, van e rá "gyógyszertári szer", tudjátok, amit helyben kikevernek, és baromi olcsó szokott lenni. És volt. Szalicilsavas krém. 3 napig kentem a szemölcsöt a talpamon, de úgy h bekentem, és leragasztottam tapasszal. ezt napi 2szer 3 napon át, és hoppá!egyszercsak a szemölcs helyett egy kis luk van a lábamon.
A kenőcs. kb. 370 Ftba került.
Sok szerencsét hozzá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!