Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az lenne a kérdésem, mekkora...

Mirike41 kérdése:

Az lenne a kérdésem, mekkora baj érheti a babát ha 3hetes terhesen esemény utánni tabletát vettem be?

Figyelt kérdés
Mert nem tudtam, hogy már 3 hete terhes vagyok.kèt hèt mulva a nőgyógyászom mondta.Màr 5hetes.azt hallodtam 50-50% hogy baja lesz a babának ha megtartom.Igaz lehet? Vagy ne aggòdjak?
2014. márc. 18. 21:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni tabletta tájékoztatójában benne van, hogy a megfogant terhességre nincs hatással.
2014. márc. 19. 06:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Miután bevetted a gyógyszert véreztél?
2014. márc. 19. 08:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nem lesz rá hatással, ha már eltelt azóta két hét és a baba ott van, akkor nem lesz gond. Én annak idején úgy jártam, hogy kiszakadt óvszer után vettem be kettő! Postinort, és a baba mégis megmaradt. Mivel nagyon fiatal voltam, és azt hittem, a babának baja is lehet emiatt, elvetettem. :( Évekkel később mondta a nőgyógyászom, hogy életképes baba volt, egészséges lehetett volna... Rengeteget szenvedtem emiatt, de azóta már eltelt több, mint 15 év, és lelkileg elengedtem, van hál'Istennek két egészséges fiam.

Szóval: nyugi, emiatt nem lesz baj!

2014. márc. 19. 08:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Az első aktusnál gumival vèdekeztünk, de egymás után töbször volt aktus ès elő fordult , közben le vettük egy kicsit.Na ebből lett a baba.3 hètre rá pedig aktus közben tönkre ment a gumi ès meg ilyedtem, ezèrt vettem be esemèny utánit.Nem terveztem de ha igy alakult szerint nincs akadálya 29 èvesen az első babának :) Nagyon szèpen köszönöm a sok segìtsèget.
2014. márc. 19. 10:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem vèreztem miután bevettem
2014. márc. 19. 10:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Épp megakartam kérdezni, hogy hány éves vagy.

De elvileg 29 vagy, amit én 50-50%ban hiszek el. :D

Már csak a "hejesírásod miadt is" :/

De hát akkor boldog baba várást!

És ne aggódj semmi baja a csöppségnek! :)

2014. márc. 20. 18:24
 17/17 A kérdező kommentje:

Remèlem, hogy jól kiszórakoztad magad a megijedtem szòn :)

Az, hogy mit gondolsz ettől függetlenül.... a koromròl az a te dolgod :)

A válaszod attól mèg nagyon szèpen köszönöm

Szèp estèt

2014. márc. 21. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!