Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt az elso tunetetek ami...

Mi volt az elso tunetetek ami a terhessegre utalt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Pé után elkezdtek fájni a melleim--egészen a nemvárt napjáig fájt,de kicsit be is durrant.Örökké aludnék,még mindíg--és szerinte ez így is lesz gy ideig--,volt egy pici vérzés,ami el is múlt(cak wc papíron volt),és a pisilési inger beágyazódási időszakban volt gáz--még tart most is de csökkent egy picit.

4 h.km.

2009. dec. 15. 20:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos hormonális gondjaim voltak ami miatt nem estem teherbe, gyógyszert kaptam rá. Gyakran előfordult, hogy hónapokig nem jött meg, ez nem volt másképp akkor sem, bár ez inkább természetes volt számomra.

Viszont kolléganőim tanácsára teszteltem mikor már számukra feltűnően megnőtt a reggeli étvágyam, és rengeteg csokit is ettem. Én el sem mertem hinni amíg nem teszteltem, ők meg csak mosolyogtak rám, mert már tudták :))

2009. dec. 15. 21:03
 13/16 anonim ***** válasza:
3 percenként jártam wc-re. Szó szerint. Még nem tudtam hogy terhes vagyok. Aztán érzékeny lett a mellem, késett és a teszt rögtön kimutatta a pici, aki már 13 hós.
2009. dec. 15. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem is rendszertelenül, 2-3 hónapos kihagyásokkal volt csak menszim. A dokik szerint terméászetes úton kizárt a teherbeesés.

Aztán jött a pisiroham, meg a hangulatingadozás. Ekkor győzködtek a kolléganőim, hogy vegyek már egy tesztet.

Amikor már az anyám is unszolt, hogy ő bizony nagymama lesz, na akkor vettem egy tesztet. 2 csík lett az eredmény.

3 nap múlva nőgyógy doki, aki nem hitt a szemének, már 10 hetes terhes voltam!

Most 28 hetesek vagyunk.

2009. dec. 16. 10:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Feszültek és fájtak a cickóim már érintéstől.Aztán késett a vérzés.Ez épp elég tünet volt hogy tudjam,valaki "lakik" bennem.:)

31hetes km

2009. dec. 16. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:

mivel párommal nagyon szerettük volna a babát kiszámoltam utólag a pé-t azt a hetet mutatta i, amikr a legtöbbször együtt voltunk, el is mondtam neki, még mielőtt meg kellett volna jönnie rávett hogy teszteljek, meg is tettem, és 2 csíkos lettem:)

19h km

2009. dec. 16. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!