Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt az elso tunetetek ami...

Mi volt az elso tunetetek ami a terhessegre utalt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 20:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem várt előtt 1-1 1/2 héttel hasfájás,nem várt napján hányinger.
2009. dec. 15. 20:03
 2/16 anonim ***** válasza:

Én rossz helyre lapoztam a naptárban, ezért elsőre fel sem tűnt, hogy késik.

Aztán rosszul lettem.Megnéztem a naptárt és akkor ledöbbentem, hogy 2 hete meg kellett volna jönni.

2009. dec. 15. 20:05
 3/16 A kérdező kommentje:
hasfajas ? az ilyen gorcsolo mindjart megjon erzes volt , azert kerdem mert nekem is mensi elott egy hettel voltak ilyen gorcsoleseim , ugy ereztem mindjart megjon , de meg tul korai lett volna , meg mindig van negy napom a mensiig ,
2009. dec. 15. 20:11
 4/16 anonim ***** válasza:

már lassan két hete késett, eközben folyton mensis görcseim voltak. Csak fájdogált, görcsölgetett de csak nem akart megjönni. Közben azért egy pecsételő vérzést sikerült produkálni, hogy végképp össze legyek zavarodva. Amikor már a tizedik napja sem volt normális menzeszem akkor vettem egy tesztet és hamarosan meg is jelent rajta a két csík.

Most meg már 22 hetes boldog kismama vagyok:)

2009. dec. 15. 20:11
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem a teszt... a nemvárt utáni 10.napon csináltam meg!

19h

2009. dec. 15. 20:12
 6/16 A kérdező kommentje:
gratulalok neked es boldog babavarast kivanok :), ugy szeretnek mar en is itt tartani ,
2009. dec. 15. 20:13
 7/16 anonim ***** válasza:

Émelygés.

Fáradékonyság, rosszullét, és nem esett jól a cigi. Hamarosan nem jött meg és teszt következett :) Nemsokára szülök :)

2009. dec. 15. 20:19
 8/16 anonim ***** válasza:
1.Igen,akkor épp a fürdőt festettük és azt hittem hamarabb fog megjönni.Mikor poz. lett a teszt gondoltam csak vissza rá és örültem,hogy nem lett baj a sok létrázás miatt.
2009. dec. 15. 20:21
 9/16 anonim ***** válasza:
nálam görcsölések voltak,esti hányingerek,folyás és mellfájdalom!amikor nem jött meg,vettem egy teszt ahol megjelent a 2csik,pár napra rá,nödoki aki mondta,h 6-7hetes várandós vagyok!Azóta 4hónapos a kislányom!
2009. dec. 15. 20:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem olyan mindjárt megjön érzésem volt már mensi előtt több mint két héttel, amúgy csak előtte 2 nappal szokott kezdődni.
2009. dec. 15. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!