Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhalványult a tesztem, baj van?

Elhalványult a tesztem, baj van?

Figyelt kérdés

Jaj, nagyon megijedtem!

Szóval, 6 hetes vagyok, múlt héten Uh-n 3mm-es embriót láttak, 11mm-es petezsákban, szikhólyaggal.

Folyamatosan fáj a mellem, kicsit émelygek.

Volt már 4 vetélésem, ezért most nagyon félek, mert találtam még egy tesztet itthon, és megcsináltam.

Halványabb volt a T, mint a controll csík!!!

Baj lehet? A sírás kerülget...

Kapok utrot, magnéziumot, szednem kell a folsavat emelt adagban a korábbi vetélések miatt (mind az 4-5 hét környékén történt).

Szerintetek?

Jövő héten kellene menjek dokihoz, addigra van időpontom.

Jaj lányok, adjatok tanácsot, kérlek!

2009. dec. 15. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne tesztelgess és ne paráztasd magad feleslegesen, mert ettől lesz baj.

Ülj le, nézd a tévét és élvezd, hogy lesz egy egészséges babád!!

Az agy nagy úr, a tested engedelmeskedik a gondolataidnak, ezt ne felejtsd el!!

2009. dec. 15. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj Nem törvényszerű hogy uolyan erősnek kell lennie. mikor a fiamat vártam olyan halvány volt a csík, hogy azt hittem csak halucinálok. Kevés volt a hcg. hormon. Jobban kell vigyáznod magadra pihenj sokat.Kitartáss és ne aggódj mert az nem tesz jót!
2009. dec. 15. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj emiatt,nekem sem egyforma erősségű volt az a csík...én két tesztet csináltam...az egyik halványabb volt!

Drukkolok!

19h

2009. dec. 15. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegesítsd magad!!!!

A tesztre rá is van írva, hogy a halvány csík is csík. De minek kellett egyáltalán megcsinálni? Voltál UH-n, az a lényeg, nem?

Ne stresszeld magad, mert abból lesz a baj!!!!!

2009. dec. 15. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

én négy tesztet csináltam, 2 különböző fajtából, asszem csak 1 olyan volt amin rendesen lehetett látni, a többi halvány volt!

ha az UH-n mindent rendben találtak akkor nyugi és sok sok pihi!!!

2009. dec. 15. 20:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Csak megijedtem, mert eddig baromi erős csíkjaim voltak, többek közt ezzel a teszttel is...

Most meg halványabb lett.

Remélem, nem lesz baj!

2009. dec. 16. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha már megcsináltad a tesztet, akkor menj is el orvoshoz, ha volt már ezzel a teszttel pozitívod, és most is első pisiből csináltad, akkor én megnézetném magam az ügyeleten!!

De ha nem elsőből csináltad az utóbbit, vagy éjjel kint voltál pisilni, akkor no para, csak híg a vizeleted!

2009. dec. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!