Ha beindulnak a fájások attól még mozoghat a bébi a pocakban?
Figyelt kérdés
Olyan érdekesen fáj a derekam,feszít a hasam is de a bébi még mocorog és feszíti magát... ha már megindulna a szülés attól még mocoroghat vagy olyankor már nem szokott??2014. márc. 17. 20:34
2/12 A kérdező kommentje:
Jó nem ugy értettem... hanem a fájások közben mocorog e... Vagy olyankor már nem nagyon... mert ugy lubickol,hullámzik a hasam.. szülés közben szerintem nem szokott ilyet...
2014. márc. 17. 20:38
3/12 anonim válasza:
Nekem elfolyt a magzatvizem, rá 24 órára született meg a kisfiam. Bizony mocorgott közben.:) Bár ahogy elfolyt a magzatvíz egy darabig nem mozgott, meg is ijedtem, de mondta a szülésznő, hogy utána már nem annyira mozognak. De azért mozgott a fájások között.
4/12 anonim válasza:
A barátnőm mindét szülésnél érzett mozgást.Én is 2x szültem,de az enyémek meg sem moccantak,a másodiknál a doki még viccelődöt is,hogy alszik a törpém.
5/12 anonim válasza:
A masodik szulesem elott mondta szuleszno, hogy figyelni kell mozog-e, merthogy mozogniuk kell (es az a megnyugtato, ha mozog).
En ketszer szultem, de nem "erdekesen feszito erzeskent" irnam le a fajasokat. Az igazi fajas szerintem osszeteveszthetetlen :) Legalabbis nekem.
6/12 anonim válasza:
Utolso vagyok, mondjuk az teny, hogy nalam a vajudas (tagulas resz a kitolasig ugy ertem, a 8-10 perces fajasoktol szamitva) 12 es 14 ora volt. Azert en beparaztam volna, ha ennyi ideig nem erzem mozogni (a masodikkal mar csak a kitolasra mentunk be joforman a korhazba, szoval otthon voltam addig es csak telefonon egyeztettunk a szulesznovel kozben parszor). Nalam mindketto mozgott rendesen.
7/12 anonim válasza:
Én egyik vajúdásom alatt sem éreztem mozogni őket.
8/12 anonim válasza:
Én a burokrepesztés után éreztem még 3 órával,és rá 3 órára már a kezemben mozgolódott :)
9/12 anonim válasza:
nekem az örökmozgó csintalankodó vad kisfiam a fájások beindulásával felhagyott minden mozgással, én úgy emlékszem, lapított, egészen a tolófájásokig, akkor úgy éreztem, hogy tapos a köldöktájékomon ezerrel :) :)
annyira nem ficergett (főleg a korábbihoz képest) hogy sajnálni kezdtem, mert azt gondoltam, szegény, biztos megijedt, mert nem tudja, mi történik vele :)
10/12 anonim válasza:
Nekem ugyanugy mocorgott mint maskor.sot amikor a kis buksija mar kint volt a teste még bent egy utolsot meh rendesen belem rugott.:-)ugy meglepodtem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!