Magzatmozgás 11-12 hetesen?
Köszi,hogy lepontoztatok 0-ra,de akkor is a babát éreztem :) Meg is kérdeztem az orvost,és ő mondta hogy igen lehetséges :) De egyébként a Google nagyon sok ember barátja és nyugodtan lehet keresgélni,hogy igen más is érezte már ennyi idősen :)
Kérdezek jobbat,olyat hallottatok már,hogy a 12.héten kiesik a nyákdugó? Gondolom nem,pedig van erre is példa :)
Bocsi kérdező,hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
Jöhetnek a lepontozók :)
Kedves Utolsó! Teljesen igazad van! :) minden ember más , mindenkinek más az érzékelörendszere is és máshogy figyel a dolgokra és máshogy éli meg! Amugy meg a baba méretei számítanak, nem a kor, az én babám 1 héttel nagyobb mint a számított kora! :)
Nem tudom őt érzem-e, de ilyenkor esténként, ha nyugodtan fekszem és csak erre figyelek, határozottan apró renegéseket érzek a szeméremcsontom fölött, mint mikor az elsö babámat vártam, 15-16 hetesen. :)
Szerintem is lehetséges, bár eddig meg voltam róla győződve, hogy nem lehetséges.
Én most vagyok 10. hetes terhes, két nap múlva töltöm be a 10. hetet, utána lépek a 11. hétbe. Tehát én nem is vártam a mozgást, hiszen az majd később lesz, gondoltam, ráadásul első baba, gondoltam, majd jó ha 20. héten érzek valamit.
Viszont ma érzetem először bizsergés-rezgést lenn a méhemnél, amilyen egyébként soha sem éreztem. Tehát akkor sem, ha teli voltak a beleim és azok mozogtak, az tök más. Ez meg bizsergés, és egyáltalán nem kellemetlen, inkább furcsa és érdekes.
Gondolkodtam, vajon mi lehet, és arra jutottam, hogy semmi más nem lehet, mint a baba, aki mostanra kb 3 centi hosszú kéne legyen. Miért is ne érezhetném?
Kívülről, ha ráteszem a kezem a hasamra, semmit nem érezni, belül érzem a rezgő-bizsergő érzést néha. Talán ez már ő lehet, és talán nem, de akkor vajon mi más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!