17.5 napos kismama vagyok, ma voltam 4D. Jók ezek az eredmények, nektek milyenek voltak? Mekkora lehet a baba?
Szia!
Szerintem teljesen jók az adataid,én ezt az FL/BPD dolgot nem is számolgattam és a doki sem mondta,hogy ilyet kell számolni.
Én tegnap voltam UH 18.4napos.
Az én Babum adatai: BPD:40mm, HC:149mm, AC:122mm FL:28mm súly:239g, hossz:22,7cm orrcsont:6.5mm.
Az AFP is jó lett a tarkóredő a 13.héten 1.4mm volt!
Ne parázz nagyon jók az adataid!
A 4D biztos jobban látták a nemét így valoszínű,hogy kisfiatok lesz!Gratulálok!
Én csak 2D voltam ott azt mondta a doki,hogy nem látja fiúnak,így kislány!
Boldog Babavárást!
Szia!
Tényleg nem kell mindent elhinni, amit itt írnak. Sokan így névtelenül nagyon okosnak érzik magukat és a hülyeségeket is határozottan állítják (direkt vagy véletlenül).
Szerintem semmi baj nincs az eredményeiddel. Ha az ultrahangot csináló orvos valami bajt látott volna, akkor szólt volna! Ezt a számolgatós dolgot nem is hallottam és amikor az eredményeimet nézte, a dokim sem számolgatott semmit.
Én mikor minden miliméteren aggódva megkérdeztem a dokit (első baba lévén a tapasztalatom =0), hogy bizonyos értékei nem nagyobbak-e, nem kisebbek-e..., mert a neten azt olvastam, hogy...; a doki csak annyit mondott: Anyuka! Olvasson kevesebbet! :))
A 4D-s ultrahangon jobban látják, tehát szerintem tényleg kisfiatok lesz! Gratulálok! Nekünk eddig volt egy passz, egy talán fiú és egy fiú, de mérget nem vennék rá ultrahangunk. Igaz, csak 2D-sen voltam.
Minden Jót Nektek!
25 hetes kismama
Az arányszámról annyit, hogy nekem 18+3 naposan volt a BDP 3,9, az FL 2,5, így az arány 64%. Ehhez képest volt genetikai vizsgálatom, chorionboholy 15 hetesen, ami szerint minden rendben.
Utálom ezeket az adatokat, csak arra jók, hogy riogassanak bennünket. Én a genetikai és a profi ultrahangos vizsgálatban hiszek.
Szóval szerintem ne aggódj!
Minden jót!
(31. hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!