DiliBogyoO kérdése:
Kb 3-4 hetes terhes vagyok és sokat görcsöl a hasam ez mitől van?
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 19:21
1/6 anonim válasza:
Vagy megjön vagy nem.
Majd 6-8 hetes terhességről beszélhetünk .. esetleg.
3-4 hetes terhességről felesleges.
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy menstruálni fogsz. 3-4 hetes terhesség nincs, az utolsó menstruációtól számítjuk a terhességi heteket, tehát ezek szerint neked még nem is maradt el a menstruációd. Vagy van pozitív terhességi teszted?
4/6 anonim válasza:
A neve alapján csak egy unatkozó iskolás...
Legalább nézne utána, mielőtt hülyeségeket írogat és lebukik.
5/6 anonim válasza:
Én kicsit több hetes voltam, kb. 6-7, amikor elég erősen elkezdtem görcsölgetni. Nagyon gyakran kellett pisilnem is, lehet az okozott valami hiányt. Mindenesetre akkor kezdtem el a Magne B6-ot szedni és az segített. Napi 4 szem kellett. Ha csak 3-at vettem be, kevés volt, azonnal görcsöltem, még a lábikrám is. Egészen a 36. hétig szedtem, egy időben többet is, mint 4, mert elég sokat keményedett a hasam. Most hagytam abba, mert a szülés előtti hónapban már nem jó szedni.
6/6 A kérdező kommentje:
van pozitív tesztem
2014. márc. 17. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!