Eger és Gyöngyös környékén vannak új influenzások?
Gondolok itt arra akinél tuti az van,barátok, rokonok, stb, mert én még hála nem halottam, hogy lett volna! Pedig eü-s a sógornőm a kórházban és még ott sem volt H1N1! Ha egyre többen lesznek akkor lehet oltatok, és a szegedieket is megértem mert ott aztán vannak betegek, ha ott laknék oltatnék valószínű! Szerintem ez régiókra bontva fog tetőzni, szerintetek? Ja és Gyöngyös és Egri kismamik írjatok!!!
13. hetes kismami
Én úgy halottam, hogy itt Eger környékén januárban fog tetőzni a vírus. De amúgy meg hülyeség, mert elméletileg a mínuszokban bacilus sincs, mert megfagy. Főleg ez a h1n1 is cseppfertőzéssel terjed. Én idevalósi vagyok, de én sem tudok egy embert se, aki elkapta volna. Még csak olyat se hallottam, hogy "valakiének a valakiének a valakije" . Pedig az ilyen pletykákat már majdnem hiányolom.
Mondjuk nekem az is furcsa, hogy érdekes módon (majdnem) az összes "beteg" kismama Szegedi, vagy a környéki.
37 hetes kismami
szia! én 37 hetes vagyok, kb. 4 hete oltattam be magam.
nem tudom megjósolni, a környéken mikor mennyi lesz a megbetegedés :) de én úgy voltam vele, hogy a karácsonyi láz mindig kedvez a fertőző betegségeknek, így a H1N1-nek is. mivel pedig igen aktív, gyorsan terjedő vírusról van szó, nem sok kell, hogy valahol tömeges legyen a megbetegedés egyik napról a másikra. akkor viszont már nincs idő oltatni. én nem tehetem meg, hogy ebben az időszakban otthon üljek, ráadásul ugye nemsokára irány a szülészet :) nem akartam semmiképp elkapni. persze ettől még sajnos minden másnak ugyanúgy kivagyok téve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!