8 hetes terhesség, hányingerrel, hányással?
Én is 8 hetes vagyok. Nem hányok, de folyton émelygek, ökrődök. A háztartási kekszen, a banánon és a teán kívül nem megy le más két hete. Közben meg éhes vagyok, de amint kinyitom a frizsidert, hogy próbáljak enni valamit, hát rögtön elfog az erős hányinger a szagoktól.
Én úgy kezdem a reggelt, hogy mg az ágyban eszek pár kekszet. és amikor felkelek, akkor egy banánt (sok b6 van benne, ezért ajánlják rosszullétekre és nekem jó is, mert valamennyire eltelít). Napközben tűrhető a rosszullét, de este még rosszabb, mint reggel. akkor is keszet eszek, banánt. nekem a kóla se segített, a gyömbéres keksz is rosszul esett, a sima főtt krumplinak meg elve nem szeretem az ízét, úgyhogy ezt nem is próbáltam.
Próbáld meg a banánt. annak elég semleges az íze, a szaga se erős, és nem savas.
ha nyugtat en 25-hetig hanytam minden nap...
aztan el mult remelem te szerencsesebb leszel ehyebkent en az elevittol is hanytam neha ugyhogy mondta a v.nőm h. ne szedjem minden nap vagy prob. ki masikat.
amugy meg a narancs nagyon dokat segitett a hanyingeremen!
kizartas!
38.hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!