Mik a tapasztalatok Dr. Hörömpöli Csaba nőgyógyászról Csongrádon?
Nekem a véleményem az, hogy azért lett szüléshez fogadott orvosom egy részről, mert nem akartam hogy Hörömpöli a közelemben lehessen. Rossz viszhangja van. És nagyon pénz éhes. Az nélkül nem végzi a dolgát.
Dr Apró Zoltánt Ajánlanám. Ilyen kedves Doki nincs másik. Hercegnői bánásmódot kaptam tőle. Igaz ő Szentesen rendel, de megéri!!!
Mivel nincs magánorvosom, SZTK-shoz járok, véletlen őt fogtam ki.
Sírva mentem a gyógyszerem kiváltani, és sírva számoltam be a páromnak is.
Úgy éreztem megalázóan beszél velem, az egész személyiségêből az jött le, hogy vagy utálja a munkáját, vagy utálja a nőket.
Látta hogy zavarban vagyok, hogy nem tudok semmit, TŐLE, mint nőgyógyásztól akartam tanácsot kérni, de ahogy beszélt velem, a legkisebb problémám sem mertem neki elmondani (miért van a méhszájamon egy kis kidudorodás)
Illetve ekkor kezdtem volna elsőnek fogamzásgátlót szedni, semmi vérvétel, semmi előzetes kérdés, csak puff, kiírta.
És a szedését illetően kérdeztem volna, "ott van a tájékoztatóban"
Szóval, ajánlom, annak aki szereti ha megalázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!