Nagyon le a hasam aljába kucorodott ma a babám, és olyan érzés mikor mocorog, mintha a hüvelyembe rúgna. Ez normális?
Szia!
Mi is 22 hetesek vagyunk. Én is nagyon lent érzem a pici mozgását, néha mintha tényleg ki akarna bújni, vagy nem is lehetne lejjebb szerintem, máskor meg (bocsi) mintha a végbelemet rugdalná. Aztán van amikor egész fent érzem, van hogy mindenhol (szerintem olyankor kinyújtózhat). Tegnap este is akkorákat "bukfencezett", hogy egyik pillanatban lent volt, a másikban fent. Akkor ez mindenki szerint normális, ahogy olvasom. Igaz nem én vagyok a kérdező, csak ez szűrődött le, ha már sokaknál így van.
Sok boldogságot
Szia!
A harmadik babánkat várom. Mégis aggódtam a 20. hétig, hogy miért nem mocorog jobban. Két napja meg egyszerűen nem hagy aludni. Az oldalamra fekszem és alul-felül egyszerre rug, lehet, hogy nyújtózik. Mostanság kezd nekem is egyre aktívabb lenni a lelkem. A hüvelyem felé még nem rug, bár ami késik, nem múlik.
A legjobbakat!
23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!