Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon le a hasam aljába...

Nagyon le a hasam aljába kucorodott ma a babám, és olyan érzés mikor mocorog, mintha a hüvelyembe rúgna. Ez normális?

Figyelt kérdés
Olyan érzés, mintha ki akarna jönni ott, de az még elég korai lenne így 22 hetesen. Más is szokta ezt érezni?
2008. júl. 23. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen,nekem is ugyanez az erzesem van,az este is pont ezt ereztem.Nem faj,csak ott mocorog,es tenyleg mintha ki akarna bujni..en mar azt hittem csak e erzem ezt..
2008. júl. 23. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
az elso valaszolo vagyok.23 hetes :-)
2008. júl. 23. 11:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem sem fáj, csak kicsit rémísztő, hogy néha hol szeretne kibújni, de akkor megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel. Köszi a választ, további boldog babavárást.
2008. júl. 23. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én 32 hetes vagyok, és én is szoktam ezt érezni, és korábban is éreztem már.
2008. júl. 23. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is 22 hetesek vagyunk. Én is nagyon lent érzem a pici mozgását, néha mintha tényleg ki akarna bújni, vagy nem is lehetne lejjebb szerintem, máskor meg (bocsi) mintha a végbelemet rugdalná. Aztán van amikor egész fent érzem, van hogy mindenhol (szerintem olyankor kinyújtózhat). Tegnap este is akkorákat "bukfencezett", hogy egyik pillanatban lent volt, a másikban fent. Akkor ez mindenki szerint normális, ahogy olvasom. Igaz nem én vagyok a kérdező, csak ez szűrődött le, ha már sokaknál így van.

Sok boldogságot

2008. júl. 23. 12:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, igen nekem is van olyan mintha a végbelemet rugdalná a drága.
2008. júl. 23. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, teljesen normális, amit érzel. Nekem is kifejezetten kellemtlen ha a hüvelyem felé rúg, mintha onnan kéne "szelelnem". Ilyenkor mindig megkérem, hogy picit jöjjön feljebb. :-))) 27 hetes kismama
2008. júl. 23. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A harmadik babánkat várom. Mégis aggódtam a 20. hétig, hogy miért nem mocorog jobban. Két napja meg egyszerűen nem hagy aludni. Az oldalamra fekszem és alul-felül egyszerre rug, lehet, hogy nyújtózik. Mostanság kezd nekem is egyre aktívabb lenni a lelkem. A hüvelyem felé még nem rug, bár ami késik, nem múlik.

A legjobbakat!

23 hetes kismami

2008. júl. 23. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!