Lehet, hogy pocaklakóm van?
Figyelt kérdés
Csak 15-én kéne megjönnie, viszont szokott a hasam alja fájni, és ami nagyin ijesztő, hogy olyan apróságon felhúzom magam, ami szóra sem lenne érdemes, és olyan szinten mint még soha. Olyankor nem szólok a páromhoz sem és őt bántom szavakkal, pedig nem érdemli meg. Emellett előfordult hányinger is, fejfájás és a melleim is érzékenyebb, de az lehet, hogy azért meg meg fog a napokban jönni. Nem védekezünk, nincs betervezve baba, tehát nem is görcsölök rá. Augusztusban házasodunk össze és utána tervezzük a babát. Persze, ha baba van a dologban nem kérdés, hogy megtartjuk. Szerintetek? Kérlek, komoly válaszokat írjatok. köszi :)2014. márc. 12. 19:54
22/26 anonim válasza:
Talán inkább kontroll csík...
23/26 A kérdező kommentje:
Akkor az, nem vagyok olyan tapasztalt ebben mint Ti. De azért leszólni sem kell a másikat. köszi
2014. márc. 17. 17:56
24/26 anonim válasza:
Szia! 6-os válaszoló vagyok, köszönöm már 13. hétben járunk :) halvány pozitív is pozitív! :) gratulalok, kisbabát vársz :)
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Jó egészséget Nektek :)
2014. márc. 17. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!