Aggódjak a súlyom miatt?
Fogyókúra végén (90-ről 70-re 2. gyerek után) lettem terhes a 2. babámmal, és még csak 10 hetes vagyok, de már 5 kg-t híztam. Nagyon meg vagyok lepődve/ijedve, mert a korábbi terhességemnél az első 15 hétig max 1 kg-t híztam. És utána viszont 17-et. A gond az, hogy bár nem tartom a szigorú fogyókúrát mint előtte, hanem csak a normál felnőtt étrendet, próbálok nem nassolni, sok zöldség, gyümölcs, kevés tészta, szénhidrát. De mégis hipp-hopp feljött. Most ez betudható egy jojo-effektusnak és megáll, ha továbbra is odafigyelek, vagy ugyanilyen iramban folytatódik? Nem értem amúgy mi lehet az oka, tényleg nem eszem degeszre magam, és szinte hetente jött fel 1 kg.
Amúgy szénhidrátdiétát tartok mellé (180-200gr/nap).
Volt valaki hasonló cipőben??? Segítsetek!!
Nem vízesés esetleg? Cukrod, vérnyomásod rendben van?
Én is 180g-os diétán vagyok a 13. hétben és nem híztam semmit sem.
Ha tényleg nem eszel semmi édességet, és napi 5 étkezésre elosztod a 180g-ot akkor tényleg nem kellene ennyit híznod szerintem.
1-2 kg még elmegy, mert a szervezet elkezdi raktározni a vizet. Szerintem konzultálj a dokiddal.
Első vagyok.
Én 8kg adtam le 1,5 hónap alatt 160g-os Ch diétával, és megfogant a babóm. Szóval Én is hirtelen fogytam de nem jött vissza rám, pedig 180-g diétán vagyok, ami nem is diéta:) És szerintem ez a jojo effektus nagyon egyéni dolog.
Még mindig azt mondom, hogy vizesedés miatt jött rád 5kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!