Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet ez? Másnak is...

Mitől lehet ez? Másnak is volt ebben a terhességi korban vagy aggódjak?

Figyelt kérdés
13. hetes kismama vagyok. A 12. hetes genetikai UH-on minden rendben volt, még nagyobb is a drágám, mint a terhességi kora. Viszont fájdogál a hasam, szinte egész nap, körbe kisugárzik a medencémbe, derekamba, olyan húzó-feszítő érzés...időnként a petefészek is fáj néhány percre és főleg estére a hasam is keményebb és nagyobb mint reggel...védőnő magnéziumot javasolt. 1 hét múlva megyek a nődokimhoz, ott rákérdezek, de addig is mit gondoltok??
2014. jan. 29. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nő a méhed, húzódnak a szalagok.

Szedj magnéziumot és nyugodj meg. Nincs semmi baj.

2014. jan. 29. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Magnézium és pihenés, pihenés, pihenés. Ha lepihensz, nem múlik a fájdalom?
2014. jan. 29. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
De igen!ha lepihenek nem érzem.pl éjszaka sose fàj nem ébredek fel. Ha fekszem sokkal jobb.De ha hajolgatok pakolok stb elkezdi...ràadàsul nagyon hàtrahajlo a méhem is...
2014. jan. 29. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor szerintem kevesebbet hajolgass meg pakolj!
2014. jan. 29. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanaz a helyzet, mint nálad kérdező, van mikor napokig minden rendben, utána meg napokig az van, amit te is leírtál. Én rákérdeztem a nőgyógyásznál, azt mondta normális, nő a méh, nyúlnak a szalagok, izmok. Azt mondta, emeljem a magnézium adagot, és sokat pihenjek, ahogy fentebb is írták. Magnéziumot vény nélkül is tudsz venni, felesleges egy hetet várnod vele. Ártani nem fog, de használni talán fog.
2014. jan. 29. 17:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Szedek MagneB6ot 2 szemet naponta a terhesvitamin mellé. Nem tudom ez elég e??
2014. jan. 29. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a gyógyszerész nem ajánlotta a magne b6-ot, helyette magnesii citricit ajánlott, amiből 10 szem 310 ft (vényre 120ft) és jó felszívódású. Nekem a magneb6 nem hatott annyira, abból sokat kellett bevennem. Emellett ügyelj a folyadékbeviteledre is :) (nekem görcsöknél egy pohár víz is segít, valószínűleg keveset iszom)
2014. jan. 29. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!