Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is puffadt terhesség...

Más is puffadt terhesség alatt? Nektek volt ilyen tünet?

Figyelt kérdés
vagy székrekedés, nálam ez sajnos elég nagy gondot jelent, alig tudok elmenni wc-re, még pukizni is alig tudok. :) Nektek volt ilyen? Mit csináltatok?
2014. márc. 11. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Puffadni én is puffadtam, arra nem használt semmi. A székrekedésre kipróbálhatod a hagyományos módszereket, szilvalekvár, meleg tej, kinek mi válik be.
2014. márc. 11. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, én az elején puffadtam. Annyira, hogy a farmeremet nem esett jól begombolva tartani, pedig még csak 9-10 hetes terhes voltam. Nem csináltam vele semmit, elmúlt. Székrekedésem nem volt, de úgy tudom, hogy az is "tipikus" terhes tünet. Próbálj sok rost tartalmú ételt enni és sok folyadékot igyál, hátha segít.
2014. márc. 11. 18:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, a folyadékbevitelre igyekszem figyelni, gyümölcsöt is sokat eszem. :) Köszönöm a válaszokat, akkor csak várom, hogy elmúljon majd... :)
2014. márc. 11. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Székrekedésem nekem sincs, de akkorára vagyok puffadva mint egy elefánt, főleg estére, pedig még csak kb. 7 hetes vagyok.

És nem (csak) a hasam alja, hanem egészen a gyomromig, úgy nézek ki estére, mintha legalább a 4. hónapban lennék.

Én is utálom begombolni a nadrágjaimat, a farmereket meg kifejezetten rosszul esik felvenni, legszívesebben egész nap csak maci naciban lennék, de azt meg nem akarok :(.

2014. márc. 11. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon puffadt vagyok, vagy félidős terhesnek nézek ki, mondjuk én már ma vagyok pont 14hetes. Most már nincs székrekedésem, de az elején volt.
2014. márc. 11. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon puffadt vagyok pedig csak 7 hetes vagyok!
2014. márc. 11. 23:10
 7/8 bius06 ***** válasza:
Nekem is nagyon fel van puffadva a hasam, 8 hetesen olyan hasam van, mint az első terhességemnél kb. 15 hetesen. S ami nálam nagyon furcsa,hogy 2-3 napig székrekedésem van, aztán 2-3 napig minden étkezés után 20 perccel szaladok a WC-re. Nem tudom mitől lehet ez?
2014. márc. 12. 08:30
 8/8 A kérdező kommentje:
A hasatok nem fájt egyébként a puffadáskor? Nekem néha fáj egy kicsit, lehet ez is a székrekedés, meg a puffadás miatt van. Pénteken megyek a védőnőhöz, mindenképpen meg fogom neki említeni. :)
2014. márc. 25. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!