Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik dec.31 re vagy január...

Akik dec.31 re vagy január elejére van kiirva, hogy vagytok? Várjátok már a végét? Fájdalmak, fáradság stb?

Figyelt kérdés
én 37 hetes vagyok,én már várom,remélem,hogy a 2 ünnep között jön a fiam.már 18kg plussz rajtam van,fáradt vagyok,méhszájam már nyitva,fájásaim még nincsenek.
2009. dec. 14. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia.Tegnap voltam 38 hetes.25-re vagyok kiirva.Asszem semmi bajom a fáradtságot kivéve.Nagyon várom már a végét,de nem gondolok rá sokat,mert még megbolondulok.Inkább pakolgatok,főzőcskézek,muszály hogy a figyelmem máshol legyen.16-17kg plussz,remélem már ennyi is marad.Jó szülést kivánok neked.
2009. dec. 14. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:

jan 3-ra vagyok kiirva,semmi bajom sem faradsag sem semmi.nekem is kisfiam lesz a mehszajam meg legutobb zarva volt 1,5 hete de holnap majd meglatjuk megint.nem tudom hogy szeretnek e mar tul lenni rajta felek nagyon mi lesz ha meglesz remelem jo baba lesz es fog aludni nem lesz siros.rajtam is 19kg plusz van de jol birom magam de remelem le fog menni hamar.

kitartas konnyu szulest nekunk!

2009. dec. 14. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én dec.31-re vagyok kiirva, még minden oké, leszámítva a lábdagadást, gyomorégést. Eddig 15kg van rajtam, remélem több nem lesz. Azért Én már nagyon várom a végét, hogy végre itthol lehessünk mind a ketten, mert egyedül megöl az unalom. Ja, nekünk is fiúnk lesz.
2009. dec. 14. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én 27-re vagyok kiirva.Már egyre nehezzebben birom.Dagad a lábam,nehéz a pocakom,alig alszom,állandóan ég a gyomrom.Csak ennyi:-)Már nagyon várom a végét.Tegnap elment a nyákdugóm.Joslóim már vannak 1 hete.Én is nyitva vagyok.Rajtam 20 kg van.Könnyü szülést és sok boldogságot!!!!!!!!!!
2009. dec. 14. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Jan. 6-ra vagyok kiírva, 12 kg plussz van rajtam. Sokat keményedik a pocakom, a dokim azt mondta, hogy a héten még szedjem a Magne B6-ot és csütörtökön UH lesz. A lepény érettségére kíváncsi. Szerintem ha abbahagyom a magnéziumot akkor már nem lesz sok hátra. De a karácsonyt még jó lenne itthon tölteni, viszont utána felőlem akár jöhet is a baba.
2009. dec. 14. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!