41. hétben zöld teát ha iszom, attól a magzatvíz is elmehet?
Figyelt kérdés
Ha a zöld tea vizelethajtó hajtású, akkor a magzatvíz is elmehet tőle? Vagy ez csak a vizeletre érvényes?2014. márc. 10. 12:24
1/5 anonim válasza:
Csak a vizeletre érvényes, a magzatvíz ettől tuti nem megy el.
2/5 anonim válasza:
Tudtommal a zöld tea nem kifejezetten vizelethajtó - mint pl. a csalán, ami tényleg tilos - inkább a vérkeringést élénkíti és így közvetetten lehet ilyen hatása a nyirokrendszerre is. Alacsony vérnyomás esetén kávé és fekete tea helyett szokták terheseknek javasolni, mert enyhébb, egyenletesebb hatású. (Viszont nagy mennyiségben fogyasztva gátolja a folsav felszívódását.)
3/5 A kérdező kommentje:
Terhességem előtt rendszeresen ittam a zöld teát. Aztán terhesség alatt szüneteltettem, de tegnap mar olyan kába voltam, gondoltam, nem árt meg, ha egy kevéskét iszom.
2014. márc. 10. 12:47
4/5 anonim válasza:
41. héten már nemigen tudsz àrtani semmivel :)
5/5 anonim válasza:
Egy ismerősöm ikerekkel volt terhes és 35 hét pár naposan már nem bírta tovább annyira vizes és rosszul volt.Ivott vízhajtót este majd hajnal 4 kor elfolyt a magzatvíz.Az hogy ettől volt e vagy sem azt nem tudni......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!