Hüvelyi ultrahang mennyire mutat biztos információt?
A nőgyógyászomnál amikor tablettát voltam felíratni, megkérdezte, biztos nincs-e probléma, de biztos, ami biztos csinált egy hüvelyi ultrahangot.
Mennyire biztos az esélye, hogy igazat mutatott? Akkor lehettem volna kb. 4-5 hetes terhes. Azóta fogamzásgátlót szedek, és most lennék kb 3 és fél, 4 hónapos terhes. A hasam kicsit megnőtt, súlyra nem híztam, de mostanában bélmozgást érzek, néha olyan, mintha a hasam egyik fele lelappadna, a másik meg nem. Furcsa érzés. Csináltam két tesztet decemberben, mind a kettő negatív lett, utána jött a hüvelyi ultrahang.
Kissé félek. Az ultrahang biztosan 100%-os eredményt mutat?
A menstruáció a tabletta mellett rendesen megjön, a mellem csak nagyon ritkán érzékeny. más tünetem nincs.
A kérdés: a két negatív teszt és a későbbi hüvelyi ultrahang alapján nem lehetek terhes, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!