Normális dolog, hogy a babú odabent akár 10 percig is csuklik?
Figyelt kérdés
Föleg ha este lefekszem, akkor szoktam érezni és elég sokáig. Jó ez így? 39 hetesek vagyunk2008. júl. 22. 19:12
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális!
Problémamentes szülést kívánok és nagyon sok boldogságot!:)
2/4 anonim válasza:
Nekem is surun es sokaig csuklott es egeszseges a babam:-)Allitolag gyakoroljak a levegovetelt es magzatvizet nyel.Erdekes.Nyugalom biztos nem baj.6hetes kicsi kincs anyukaja
3/4 anonim válasza:
Nekem is sokat csuklott a babam..allitolag nem karos neki ..sot..erositi.
Ami nem tetszik az az, hogy szuletese utan is sokat csuklik..folleg eves utan.Most 2 hetes:-)
4/4 anonim válasza:
Az én babám is sokat csuklik odabent, a védőnő azt mondja, ez csak jó, mert ezzel a tüdejét fejleszti. Van, hogy akár fél óráig is eltart neki. Állítólag születése után is sokkal többet fog csuklani, mint a nagyok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!