Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesen mekkora volt a...

28 hetesen mekkora volt a babátok súlya? Nekünk 1200 grammot mérték. Az nem kevés?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:

1500 körül, de folyamatosan nagyobb, mint a korának megfelelő lenne.

Az 1200 teljesen jó.

2014. márc. 8. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
1100-nak mérték, de a 32.héten megszületett, és akkor 1890 volt már.
2014. márc. 8. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!...és egészséges a babád? Miért indult be olyan hamar a szülés? Ne haragudj,hogy csak így megkérdezem,én 30 hetes vagyok,és rettegek a koraszüléstől...

Kedves Kérdező! Ne haragudj,hogy nem válaszoltam a kérdésedre, a válaszok miatt néztem be..

2014. márc. 9. 06:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem 25+4 hetesen volt 600 g. 32 hetesen 1800 g, 36 hetesen már 3200g. Nem kell izgulni, a 30.héttől indul be a gyors hízás, heti 250got is híznak a magzatok.Kedves utolsó, ne rettegj, ne idegeskedj,mert ez mind beindíthatja a szülést.Ne legyél para kismama,már nem sok van hátra, élvezem ki még ezt a 10 hetet h bent van mert hidd el hiányozni fog a pocakod!!! :) De hogy megnyugtassalak a sógornőm a 33. héten szült,inkubátoros volt a kisfia, egy hónap után vihette csak haza a babáját,de egészséges kisfiú, meg sem mondanám róla h kora volt. 1910 g volt és 44 cm. Most 4 hós és kb 5 és fél kiló és kb 60-62 cm. :)
2014. márc. 9. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az lemaradt, hogy az én kisfiam 40+3 hetesen született, 3300 g al ésv55 centivel.

Utolsó voltam.

2014. márc. 9. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, és lepényleválás miatt lett a koraszülés. Ez nagyon ritkán fordul elő, és tökéletesen egyet értek a 4-es hozzászólóval, teljesen felesleges olyan dolgok miatt idegeskedni, ami másokkal megtörtént. Nem törvényszerű, hogy mindenkivel ez fog történni.

32. hétre született a kisfiam, 1890 grammal, 45 centivel, és mi is egy hónapot volutnk kórházban. Most már fél éves, 6kg, 65 cm, makkegészséges, vidám, és eleven gyerek. :) Senki meg nem mondja róla, hogy koraszülött volt.

A kérdésre még válaszolva: az utolsó két hónapban híznak meg igazán a babák, tehát hogy három hónappal a szülés előtt már ekkora, teljesen rendben van.

Majd írj, ha megérkezett! Sok sikert! :)

2014. márc. 9. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
A miénk a 31. Heten volt ekkora, 3 kiloval született a 39. Hetre:)
2014. márc. 12. 04:18
 8/8 anonim ***** válasza:

A mostani orvosi ellátás mellett egy 32 hetes magzat károsodás nélküli túlélési esélye 90% felett van, úgyhogy no para.

31 hetes vagyok, ha beindulna a szülés akár most is, tudom, hogy melyik kórházba kell vitetnem magam, ahol nagyon jó a koraszülött ellátás. Kétlem, hogy bármi baja lenne.

2014. márc. 12. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!