28 hetesen mekkora volt a babátok súlya? Nekünk 1200 grammot mérték. Az nem kevés?
1500 körül, de folyamatosan nagyobb, mint a korának megfelelő lenne.
Az 1200 teljesen jó.
Kedves utolsó!...és egészséges a babád? Miért indult be olyan hamar a szülés? Ne haragudj,hogy csak így megkérdezem,én 30 hetes vagyok,és rettegek a koraszüléstől...
Kedves Kérdező! Ne haragudj,hogy nem válaszoltam a kérdésedre, a válaszok miatt néztem be..
Kedves kérdező, az lemaradt, hogy az én kisfiam 40+3 hetesen született, 3300 g al ésv55 centivel.
Utolsó voltam.
2-es vagyok, és lepényleválás miatt lett a koraszülés. Ez nagyon ritkán fordul elő, és tökéletesen egyet értek a 4-es hozzászólóval, teljesen felesleges olyan dolgok miatt idegeskedni, ami másokkal megtörtént. Nem törvényszerű, hogy mindenkivel ez fog történni.
32. hétre született a kisfiam, 1890 grammal, 45 centivel, és mi is egy hónapot volutnk kórházban. Most már fél éves, 6kg, 65 cm, makkegészséges, vidám, és eleven gyerek. :) Senki meg nem mondja róla, hogy koraszülött volt.
A kérdésre még válaszolva: az utolsó két hónapban híznak meg igazán a babák, tehát hogy három hónappal a szülés előtt már ekkora, teljesen rendben van.
Majd írj, ha megérkezett! Sok sikert! :)
A mostani orvosi ellátás mellett egy 32 hetes magzat károsodás nélküli túlélési esélye 90% felett van, úgyhogy no para.
31 hetes vagyok, ha beindulna a szülés akár most is, tudom, hogy melyik kórházba kell vitetnem magam, ahol nagyon jó a koraszülött ellátás. Kétlem, hogy bármi baja lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!