A biztonsági öv használata miatt lehet nagy baj?
Szia! Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, remélem segít a döntésben:
Az övterelő nagyon jó találmány, egy ütközésnél (amiben mi vétlenek voltunk) megmentette a 30 hetes magzatom életét! Ha csak az öv lett volna a hasam aljánál, a baba megsérült volna, ki tudja mennyire..., ha nem lettem volna bekötve, akkor pedig én csapódok előre.
Kötelezővé tenném a kismama övterelőt. Addig a napig azt hittem, nem történhet velünk semmi.
Biztosan venni fogok,csak meg kell várnom a fizetést!Örülök hogy volt övterelőd,és megmentette így a picidet is...:)
Azt szeretném még megtudni, hogy nem macerás a használata?Sok időt vesz igénybe amikor beülök a kocsiba?Csak az első üléseknél lehet használni?
Én azért ezt nem hirdetném az utolsó válaszoló helyében, hogy hülyeség az ővterelő, meg, hogy elég, ha a felső öv van csak rajtad.
Kérdezőnek: Mi 1800 ft-ért vettünk terelőt vaterán, kb. egy héten belül kiküldték. Nem olyan szuper,meg szép mint a Brendonos, de a funkciója ugyanaz. Én már be sem ülnék anélkül a kocsiba, mióta elmesélt egy-két esetet a doki, hogy mit okozhat egy ütközés egy terhes nőnél, ha nincs ilyened.
Nem kellene elbagatelizálni, meg félig használni a biztonsági övet, nem hiába találták ki úgy, ahogy van, a terelő nem csökkent a funkcióján.
(Ameddig nem érkezik meg, esetleg használhatsz egy hosszú kötelet, rákötöd az ülésre úgy, hogy ráülsz és a 2 vége kb a lábad között előrelóg 40 centit. Amikor bekapcsolod magad, akkor a legalsó részét az övnek a 2 madzaggal lehúzod és megkötöd. Nem tudom, hogy érthető volt e. Én már kipróbáltam, kicsit macerásabb, mint a terelő, de nem nyomja az őv a hasadat+ha jó erős a madzag, akkor nem is ránt meg.)
Ez nem annyira drága, nem házilag gyártott és nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!