Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes vagyok. Normális,...

29 hetes vagyok. Normális, hogy fájnak a bordáim?

Figyelt kérdés
Pár napja fájnak alul a bordáim, néha nyillani is szokott.Mennyire normális ez?És, hogy néha keményedik a pocim?Nem nagyon és nem fáj, nem is tart sokáig, a doki azt mondta magnéziumot egyek rá, amit eszek is.Néha nyilallik is a pocim, de az sem fáj különösebben mitol lehet?A doki nem mondott semmi aggasztót, mindent rendben talált, most voltam 3 napja.
2009. dec. 13. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem akkor szokott fájni a bordám alja, amikor a picim ott rugdos, egyébként nem.

Keményedésem nekem már régóta van (19. héttől), Magnézium Citrici-t szedek rá 2x2-t, de persze nem múlik el ettől sem teljesen, van hogy éjjel is erre ébredek.

Ha a dokid mindent rendben talált, akkor az úgy is van. Mi 31 hetesek vagyunk, most kezdem az érezni, hogy kezd egyre nehezebb lenni a várandóság, még csak most jön a java. Az alvás egyre macerásabb és még csak most nő majd gyorsabban a pocak.

Kitartás!

2009. dec. 13. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a picur nyom ott valamit és azért nyilal. Sajnos, ahogy nőnek egyre több szervet nyomnak, nekem már a gyomromnál jár, ez nem túl kellemes, ennek ellenére örülök, hogy mozog:-)

A magnéziumból milyet szedsz? Én a magnesii citricit szedem, szerintem ez az egyik legjobb.

Kitartást és minden jót!

(31 hetes mami)

2009. dec. 13. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!