29 hetes vagyok. Normális, hogy fájnak a bordáim?
Nekem akkor szokott fájni a bordám alja, amikor a picim ott rugdos, egyébként nem.
Keményedésem nekem már régóta van (19. héttől), Magnézium Citrici-t szedek rá 2x2-t, de persze nem múlik el ettől sem teljesen, van hogy éjjel is erre ébredek.
Ha a dokid mindent rendben talált, akkor az úgy is van. Mi 31 hetesek vagyunk, most kezdem az érezni, hogy kezd egyre nehezebb lenni a várandóság, még csak most jön a java. Az alvás egyre macerásabb és még csak most nő majd gyorsabban a pocak.
Kitartás!
Szerintem a picur nyom ott valamit és azért nyilal. Sajnos, ahogy nőnek egyre több szervet nyomnak, nekem már a gyomromnál jár, ez nem túl kellemes, ennek ellenére örülök, hogy mozog:-)
A magnéziumból milyet szedsz? Én a magnesii citricit szedem, szerintem ez az egyik legjobb.
Kitartást és minden jót!
(31 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!