Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik mért időre adjak? Vagy...

Melyik mért időre adjak? Vagy terhességi hétre?

Figyelt kérdés
Ma elvileg 36+1hkm vagyok. Ma el mentem a 36hetes ultrahangra és a doki aki vizsgált 32+2 napot mért, előtte is ő végezte-e vizsgálatot és akkor is kb 2héttel kevesebbet mért. A saját orvosom /bár nem fogadott/ nevetve mondta hogy ez a doki mindenkinek mást mér illetve néz és óriás különbségekkel. És ő azt javasolta számoljam tovább a saját mért időmet. Szerintetek melyik a helyes? Személy szerint úgy érzem a 36+1. De érdekelne volt-e már ilyen helyzetben valaki? És kinek melyik idő lett a jó? :)

2014. márc. 7. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
4 hetet nem mérhet el. na meg te tudod mikor volt az utolsó menstruációd és mikor lett elsözör pozitíva teszted.
2014. márc. 7. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Általában a 12 hetes mérés a mérvadó (mert akkor kb. egyformák a babák) - és azt szerintem mindenhol "rendes" szonográfus végzi. Ha az megfelelt a te számításodnak, nem módosítottak terminust, akkor maradj annál.
2014. márc. 7. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor maradhatok a 36+1nél. Köszönöm e mondatokat. De hihetetlen hogy ez a doki 1hònapot avagy 4hetet különböztetett meg. Azért majd Hétfőn dokibácsinkkal át beszélem de lehet megint nevet majd ő is.... ;-) Minden jòt nektek!!!!
2014. márc. 7. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!