A terhességi hányinger állandóan jelen van, vagy van olyan, h egy időre eltűnik?
Figyelt kérdés
Ma kéne nem megjönnie,de eddig lett két negatív tesztem.Hétfő ,kedd egész nap hányinger,de tegnap eltűnt,s csak este fél 10 kor jelentkezett.Ma kihánytam a reggelimet.Viszont sem mellérzékenység,sem hasszurka,csak ha pisilni kell,akkor nagyon-nagyon kell.Az ovu mikroszkóp nagyon páfrányos.Előző terhességemnél nem így voltak a tünetek(igaz akkor elvetéltem).Most akkor lehet baba?2008. nov. 20. 11:02
1/1 anonim válasza:
A terhességi hányinger nem állandó. Akár kimaradhat egy-két nap.
Mégis amit leírsz, szerintem inkább nem, mint igen, de türelem kell hozzá. Néhány nap múlva okosabb leszel...
Tudtommal terhesség esetén az ovu.mikroszkóp nem páfrányos??? Az ösztrogén miatt lesz páfrányos peteéréskor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!