Mi a véleményetek a kombinált tesztről? Ti megcsináltattátok?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok, 2 gyermekemmel vagyok 10 hetes kismama. Nyíregyházán csináltatnám.2014. márc. 7. 12:13
11/14 anonim válasza:
Megcsináltattm,nagyon jó eredményeim lettek, sőt a korom miatt még a prenatestet is. Amondó vagyok, hogyha valaki pénzszűkében van, inkább erre költsön, mint 4D-re!
12/14 anonim válasza:
33 évesen, lombik után mi az integráltat csináltattuk, és rossz lett az eredmény (lombik, korom, túlsúly).
Evett minket az ideg, amíg el nem mentünk az Istenhegyire, genetikai uh-ra.
Ha legközelebb kisbabát várnék, egyből ott kezdenék, és inkább arra költenék, mint ezekre a becsült tesztekre.
13/14 anonim válasza:
Kicsit off, csak érdekesképp mutatom, mert pont most botlottam bele:
14/14 anonim válasza:
nem csináltattam meg, feleslegesen tartottam, mert minden eredményem rendben volt előtte (és most utána is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!