Mi a véleményetek a kombinált tesztről? Ti megcsináltattátok?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok, 2 gyermekemmel vagyok 10 hetes kismama. Nyíregyházán csináltatnám.2014. márc. 7. 12:13
1/14 anonim válasza:
Igen, én megcsináltattam. 30 éves voltam, 1. babával. Szerintem jó, hogy van ilyen.
2/14 anonim válasza:
Én megcsináltattam az elsőnél, és éppen ezért a másodiknál is. Most másodszorra nagyon örülök, hogy megvan, mert az afp-m alacsonyabb lett, a védőnő meg halálra rémített. Elmentem Bp-re az Istenhegyi klinikára, ott csináltak uh-ot, és mivel volt kombinált tesztem nem is javasoltak más vizsgálatot. Specifikusabb vizsgálat mint az afp.
3/14 A kérdező kommentje:
Én is arra hajlok, hogy megcsináltatom.
2014. márc. 7. 12:22
4/14 anonim válasza:
Én is megcsináltattam, 33 évesen estem teherbe. Megnyugtatott.
32 hkm
5/14 anonim válasza:
Én nem csináltattam, mert 1. minden eredményem jó lett, 2. egyébként sem mertem vállalkozni volna az egyedül biztosat és nem csak esélyeket mutató amniocentézisre, 3. nem vetettem volna el.
6/14 anonim válasza:
36 évesen estem először teherbe. én is megcsináltattam, szuper eredményeim lettek és egy hatalmas szorongást tettem le a terhességem további időszakára nézve (meg persze utána is, mert makkegészséges a kisfiam)
az orvostudomány mai állása szerint 100%-osan nem garantálható, h a terhesség alatt sikerül kiszűrni a genetikai rendellenességeket: olyan is van, h az eredmény alapján egészségesnek tűnik, de mégsem az - és olyan is, h betegnek tűnik és valójában egészséges. de ettől függetlenül szerintem azért ajánlatos elvégeztetni a kombinált tesztet
7/14 anonim válasza:
szia. én is nyíregyi vagyok, 3.gyerekkel vagyok terhes, 11 hetes. 2.kisfiunknál megcsináltattam mert támogatta is az oep,most azon vagyok, hogy hétfőn megyek genetikai uh-ra a dokimhozés ha ott a nyaki tarkóredő netán rossz lenne akkor másnap megcsinálja a dokim a kórházba + levetetem a vért is, de ő megnyugtatott hogy amíg nem néztem meg uh-n a nyaki tarkóredő nagyságát addig nem megyek. ja meg rá 2 hétre megyünk 4D-re és ott is alaposan átnézi Medve felesége. A dokim amúgy Fábián Antal, jó szakember, genetikus, bízom benne. na meg megvárom mondom a hétfői eredményeket.
8/14 anonim válasza:
Ja és a kombinálton levett vér ugyanazokat az dolgokat vizsgálja mint majd a 16.heti AFP.... Sok ismerősömnél ahol a nyaki érték jó volt ott nem is volt gond semmivel, ahol meg nem ott indokolt is volt a további vizsgálat....
9/14 anonim válasza:
38 éves vagyok, 3.baba és megcsináltattam. Teljesen megnyugtatott, nagyon jó dolog!!!!
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. márc. 7. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!