Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdtetek el NST-re...

Mikor kezdtetek el NST-re járni? Kellett vagy valami gond volt? Volt már bajotok a pici szívverésével?

Figyelt kérdés
33 hetes vagyok, ezen a hétvégén szombaton voltam dokinál és az uh-n az első pár percében a pici szíve nagyon keveset vert (50-60/perc). A doki elküldött NST-re a kórházba, úgy, hogy szombat reggel és délután, és ma (vasárnap) hajnalban is voltam. Az eredmény mindig jó volt. Eddig még nem voltam NST-n, de nagyon élveztem.
2009. dec. 13. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó 4 hétben kellett (volna) hetente járnom NST-re. Azaz a 36. héttől. De 38. hétre megjött a baba, előtte meg pont voltam vizsgálaton és NST-n is, látszott, hogy már csak pár napja van a bébinek, hogy kijöjjön, igy másnapra, harmadnapra is visszahivtak. Másnap már jóslóim (azt hitték) voltak, 2-kor megindult a szülés. Szóval akkor szoktak hivni, amikor már a szülés közeledik, és látni akarják a fájásokat, szivhangot is.
2009. dec. 13. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 34 hetes koromtól kell menni NST-re.
2009. dec. 13. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!35 hetesen kezdtem el most a 3.babánál.5 perc után már a szülészeten voltam mert a baba szíve nagyon felgyorsult,majd hirtelen lelalussult(100 alá).Fél óra múlva már az osztályon vártam a köv.nst-t.5 napot töltöttem bent,minden nap nst és flowmetria és hála az égnek minden oké.Inkább bejárok 3 naponta mint hogy baj legyen!Holnap is megyek:)))
2009. dec. 13. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:

35. hetes kortól jártam. Eleinte hetente 1szer, utána 2szer, majd utolsó héten 2naponta.

Volt nekünk is tahikard a baba, ami annyit jelent, hogy hirtelen felment a szívverése 200ra, majd leesett 90re, de ez már a kiírt napon volt, császár előtt.

2009. dec. 13. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! ÉN 31 hetes korom óta járok,hetente egyszer, mert a lepény érik, öregszik.Ezért az orvosom azt ajánlotta,hogy ellenőrizzük rendszeresen és gyakrabban, nehogy valami baj legyen.
2009. dec. 14. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!